Eduard Punset i Andreu BuenafuenteLa segona part de COM VA LA VIDA? i que s'emtrà el dimarts 15 a les 23h. per Tv3, l'Andreu Buenafuente continua analitzan amb l'Eduard Punset les claus per afrontar els difícils temps que estem vivint, les pors i les fortaleses del cervell i les maneres d'actuar per passar-ho millor, en clau científica i sense perdre l'humor.
Seguirem preguntant-nos i desvetllant respostes enginyoses de l'Eduard si som capaços de disfrutar de la vida. És possible la felicitat en el segle XXI? Estem perdent els valors o simplement canviant-los?


També serà el moment de veure l'actuació en directe dels Mel interpretant el que ha estat la sintonia del dos programes, "Món boig" una versió molt particular de l'original "Mad world" de Tears for Fears.

COM VA LA VIDA?, dimarts 15 de novembre a les 23h. a Tv3.
En: Com va la vida? Tv3 
Tags: andreu buenafuente com va la vida eduard punset mel sintonias tears for fears tv3 videoclips 
Miércoles, 9 de noviembre de 2011 • 01:05h.


Els dies 8 i 15 de novembre, tots dos dimarts, Andreu Buenafuente condueix dos programes especials a Tv3 on conversarà tranquil.lament amb l'Eduard Punset de COM VA LA VIDA? Com funciona el cervell? Per què estic tonto des que em llevo fins mig matí? Ha arribat el moment que preguntis tot allò que sempre has volgut saber sobre com funcionem nosaltres i el món.

Com a sintonia dels dos programes, hem triat els Mel perquè interpretin "Món boig" una versió molt particular de l'original "Mad world" de Tears for Fears.

COM VA LA VIDA?, dimarts 8 de novembre a les 22:25h. la primera part. El dimarts 15, s'emet la segona, on també podrem veure l'actuació dels Mel interpretant aquest tema.
En: Com va la vida? Tv3 
Tags: com va la vida mel sintonias tears for fears tv3 videoclips 
Lunes, 7 de noviembre de 2011 • 16:23h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]