Eduard PunsetEduard Punset és un dels convidats del programa d'aquest divendres, amb motiu de la presentació de la seva nova obra, "El somni d'Alícia", un llibre en què pretén recopilar els últims descobriments de la ciència. Punset és un gran amic del nostre programa, i amb ell us aproparem d’una manera entenedora les meravelles que s’han descobert a l’àmbit de la ciència durant els últims anys.

A més a més, tindrem tertúlia de "La Riera", amb uns comentaristes plens d’observacions sobre els capítols d’aquesta setmana (ens referim a l’àvia Remei, Fermí Fernandez, Ana Boadas, Pere Mas i David Balaguer), i la important participació dels nostres espectadors a la taula a través de les xarxes socials.

Aquesta setmana a la tertúlia tindrem de convidat mossèn Bernat (l’actor Albert Triola). Amb ell parlarem de la seva excedència dins l'Església. Creieu que ha canviat molt, des que ha penjat els hàbits? La seva decisió farà que veiem la cara oculta del Bernat? Aquesta setmana s'ha apuntat a un curs de balls de saló amb la Carme... només vol aprendre a ballar o hi ha alguna cosa més? També analitzarem el nou restaurant del Sergi i l'Ernest, La Barra del Port, i parlarem de la relació entre el Nil i la seva germana, l'Ona, perquè sembla que el bon rotllo entre ells ha desparegut definitivament per culpa d'en Teo.

Marc Giró respondrà les consultes dels espectadors sobre estil i bones maneres i acomiadarem la setmana a Torà amb Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població.

Com sempre, en directe per Tv3, 16:40h.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer eduard punset fermí fernandes pere mas 
Viernes, 27 de septiembre de 2013 • 00:01h.

Avui en dia, tot és immediat i està interconnectat. Les xarxes socials són el millor exemple. Però, què signifiquen exactament? Què són en realitat? Com influeixen en el pensament de la vida moderna? Per Eduard Punset, suggerir que hi ha vida abans de la mort és el punt de partida per a reflexionar al voltant de dos grans postulats de la vida de l'home modern: les xarxes socials i la nova noció del temps que tenim. Dos paràmetres que segons Punset estan canviant la nostra manera de pensar i buscar noves solucions i idees.

El proper 30 de setembre al Teatre Barts (Av. Paral.lel, 62) de Barcelona, a les 20h., un nou INSTINT presentat per Andreu Buenafuente amb la participació d'Eduard Punset: "Hay vida antes de la muerte".

Venda d'entrades: Proticketing

INSTINT: Eduard Punset + Andreu Buenafuente
INSTINT a:
Instint.tv | @Instint_tv | Facebook | Pinterest | Vimeo | Instagram
En: Instint 
Tags: andreu buenafuente barts eduard punset instint redes sociales 
Martes, 3 de septiembre de 2013 • 10:48h.

El Laus de bronce ha sido para la Imagen Gráfica del programa COM VA LA VIDA?, la entrevista que Andreu Buenafuente hizo a Eduard Punset.

El programa es una experiencia visual muy especial. En un concepto de realización de nueva generación, el plató ilustra la conversación entre Buenafuente y Punset con proyecciones mediante la técnica del mapping. La parte de grafismo está desarrollada por TVC junto con TigreLab.

Los Laus están divididos en las categorías de diseño gráfico, web y medios digitales, creatividad publicitaria, audiovisuales, administraciones públicas, empresas y estudiantes, y premian la excelencia en comunicación gráfica. Son unos premios de prestigio nacional e internacional, que se ha convertido en una referencia esencial para conocer las propuestas creativas relevantes del año.


En: Productora Premios Com va la vida? Tv3 
Tags: andreu buenafuente com va la vida eduard punset laus premios tigrelab tv3 
Lunes, 9 de julio de 2012 • 14:33h.


El Neng admite que fue muy feliz en la tele pero ha cambiado, ya no es aquel jovenzuelo que daba saltos,ahora tiene más aplome y piensa que ha llegado el momento de volver, ¿qué pensará su padrino?


Esto es lo que no se vio en televisión, durante el tercer programa BUENAS NOCHES Y BUENAFUENTE el pasado domingo 29 de abril en Antena 3.
En: BNyBFN BNyBFN videoblog Antena 3 
Tags: antena 3 eduard punset making of making of buenafuente miguel bosé 
Jueves, 3 de mayo de 2012 • 16:26h.

Eduard Punset"El passat va ser sempre pitjor, i no hi ha dubte que el futur serà millor." Aquest missatge és el que sobrevola pel "Viatge a l'optimisme" al qual ens convida Eduard Punset en el seu nou llibre. No és cert que tot vagi malament. La vida està plena de petits estímuls que poden fer que vegem el got sempre mig ple. Punset ens llança missatges per a l'optimisme, recordant-nos per exemple que només hi ha crisi en una petita part del món i que l'esperança de vida augmenta dos anys i mig cada dècada. Aquesta tarda parlarem amb ell sobre la capacitat de l'home per fer front a les adversitats i aconseguir la felicitat.

Carles Sànchez continua amb el seu afany per descobrir personatges interessants, i avui ens porta un petit reportatge en què coneixerem Fra Valentí Serra de Manresa, un religiós caputxí del Convent dels Caputxins de Sarrià que domina com ningú la tradició mil.lenària de les herbes remeieres.

I després de connectar amb Espartac Peran i els grans èxits de l'Orquestra Maravella, de Caldes de Malavella, establirem comunicació directa amb Stamford Bridge, on avui el Barça disputa l'anada de semifinals de la Champions contra el Chelsea.

DIVENDRES, en directe cada tarda a les 16:40h., a Tv3.

[ Viatge a l'optimisme a "Divendres", amb Eduard Punset ]
En: Divendres Tv3 
Tags: eduard punset orquesta maravella valentí serra 
Miércoles, 18 de abril de 2012 • 00:00h.

1 | 2 | 3 | 4 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 4 ]