'En el aire'
Hoy EN EL AIRE no vamos al Rally Dakar, pero casi... El Rally Dakar viene a nosotros en forma de Laia Sanz, Albert Llovera y Marc Coma.

El cómico y monologuista Dani Pérez, nos regalará un cachito de su espectáculo "Siempre, Dani Pérez".

Y Javier Coronas se reunirá con nosotros para hablar de embarazos en tiempos de crisis.

¿Si el Rally Dakar viene a nosotros, se quedará el polígono perdido de arena? ¿Se animarán Berto y Andreu a hacer más locuras con tanto aventurero en plató? ¿Dani Pérez, monologuista, habla con alguien más? ¿Querrá anunciarnos Coronas que está embarazado?

(Casi) Todas las respuestas el martes 20 de enero en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.


EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: albert llovera dani pérez javier coronas laia sanz marc coma 
Martes, 20 de enero de 2015 • 01:00h.

Festival Porta Ferrada
El Festival Porta Ferrada crea un espai especial on l'humor és el protagonista. Inspirat en el "speaker's corner" londinenc, Sant Feliu de Guíxols tindrà un espai on diferents monologuistes i la gent del carrer podran fer-nos passar una bona estona i explicar-nos la seva visió de la realitat.

Andreu Buenafuente donarà la benvinguda als protagonistes del "Comedy Corner" que són monologuistes, alguns d'ells ja consagrats, d'altres de nous i d'altres anònims que —si s'atreveixen— pujaran a l'escenari. La missió de qualsevol d'ells serà fer riure als espontanis que s'apleguin al voltant del corner.

El dissabte 26 de juliol hi haurà dos "Comedy Corner": el primer a les 19h. a la Plaça de Sant Joan i el segon a les 19:30h. a la Plaça del Mercat. Els dos són gratuïts i podrem veure en rotació en qualsevol dels dos a Pep Plaza, Dani Pérez i Eduard Biosca.

Pep Plaza
Pep Plaza: tot i que les seves arrels són la ràdio i el teatre, es dóna a conèixer a Tv3 a SET DE NIT (produït per EL TERRAT) on feia les paròdies dels personatges Jordi González, Lluís Canut i Joan Gaspart. En la actualitat forma part de "Crackòvia", programa d'èxit de Tv3, amb imitacions de personatges del món futbolístic. També participa al "Polònia".

Dani Pérez
Dani Pérez: capaç de fer-nos viure sensacions que estem farts d'experimentar com si fos la primera vegada. Per exemple, històries de "marujes" que es passen el dia xafardejant per veure el que fan i desfan els veïns. Les seves històries són les nostres històries, en un còctel explosiu que ens mostra la realitat del que ell veu al carrer, en un supermercat, o a la barra d'un bar. Dani Pérez ha intervingut, col.laborat, creat, guionitzat, representat, produït i dirigit en diversos programes de ràdio i televisió. Així com té varis espectacles teatrals.

Eduard Biosca
Eduard Biosca: durant 2 temporades (2009-2011) ha fet de predicador de l'optimisme en el programa de ràdio "El Suplement" de Catalunya Ràdio on rebatia més de 100 frases típiques de pessimista. Actualment porta 6 temporades fent "El bar de baix" en el programa de ràdio "Versió RAC1", interpretant al Sr. Bohigues. Un bocamoll amb el coneixament erroni més extens del món!

Comedy Corner
Festival de la Porta Ferrada: Web | @portaferrada | Facebook | YouTube

En: Porta Ferrada Teatro (General) 
Tags: dani pérez eduard biosca el terrat festival de la porta ferrada pep plaza sant feliu de guíxols the project 
Miércoles, 16 de julio de 2014 • 13:10h.

EL TERRATEn este curso entrenaremos, previamente seleccionados por casting, a un grupo de profesionales con ilusión, feeling y talento, dispuestos a sudar la camiseta 2 días por semana.

Apúntate a esta exclusiva oportunidad que conseguirá acercarte a las claves para ser reportero, monologuista y/o colaborador de programas de televisión, con el sello diferencial del humor y entretenimiento que caracterizan a EL TERRAT. El cásting de acceso al curso se hará los días 21 y 30 de enero de 2012.

El profesorado está compuesto por Santi Ibañez, Miguel Angel Ripeu, Dani Pérez y Fermí Fernandes con la supervisión de Andreu Buenafuente y Berto Romero.

La duración del curso de formación es del 20 de febrero al 21 de mayo de 2012, dos días por semana (lunes y miércoles) de 20h. a 22h. Para más información y precios, llamad a las oficinas de EL TERRAT, teléfono 93.458.07.27
En: Formación Productora 
Tags: andreu buenafuente berto romero dani pérez fermí fernandes miguel àngel ripeu santi ibáñez set d'acció 
Jueves, 12 de enero de 2012 • 18:20h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]