Jordi PujolDurant la temporada anterior, al seu pas per DIVENDRES, l'expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol va tenir ocasió de deixar constància en aquest vídeo el veritable significat que tenien per a ell els divendres, i el començament del cap de setmana. Xavi Coral ha parlat amb Jordi Pujol de moltes coses, però no li havia fet mai una entrevista que girés exclusivament entorn de temes d'actualitat. Aquesta tarda, Jordi Pujol torna al plató de DIVENDRES per parlar sobre l'actualitat del país, i esperem la vostra participació amb preguntes al president a través de les xarxes socials del programa, Twitter i Facebook.

Durant l'itinerari d'avui també comptarem amb la participació del professor en Economia i Empresa per la Universitat Pompeu Fabra, Vicenç Hernández. Donarem resposta a qüestions com què cal tenir en compte a l'hora de demanar un préstec, o contractar un dipòsit en una entitat financera.

I ja que vam començar ahir amb bastant bon peu l'aventura al costat d'Espartac Peran per la població de Cardedeu, seguirem visitant avui aquest municipi al costat de la nostra nutricionista de capçalera, la doctora Montse Folch. Avui veurem com podem utilitzar herbes i remeis naturals a la nostra cuina.

Sintonitza'ns en directe pels volts de les 16:40h., a Tv3.

[ Jordi Pujol visita esta tarde el magazine "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: facebook jordi pujol montse folch twitter vicenç hernández 
Martes, 24 de enero de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]