World Mobile CongressAl programa d'aquesta tarda us proposem la següent reflexió: Quins hàbits quotidians hem anat canviant des de l'aparició dels telèfons mòbils? Ens hem parat a recapacitar sobre el lloc que ocupa el telèfon a la nostra vida quotidiana, i de quina manera vivim condicionats per aquest aparell? Amb el World Mobile Congress que se celebra aquests dies a Barcelona com a teló de fons, parlarem sobre usos i abusos del telèfon mòbil a la tertúlia d'aquesta tarda, al costat de Xavier Sardà, Màrius Carol, Imma Sust i Sílvia Soler. De passada, també aprofitarem per mostrar-vos les últimes novetats i avanços tecnològics en telèfons portàtils.

Avui ens visita al plató el director científic del Parc Astronòmic Montsec, Salvador Ribas, amb qui tractarem el tema d'"els anys de traspàs", una qüestió a nivell astronòmic mitjançant la qual s'explica, entre  altres coses, per què alguns mesos tenen 30 o 31 dies, o per què les setmanes es componen de set jornades.

I atenció aquesta tarda a Espartac Peran, que segueix les seves aventures per la geografia catalana, avui visitant un dels espais que va servir d'inspiració al gran Joan Miró, la masia de Mont-roig del Camp.

Us esperem, com cada dia, en directe a les 16:35h., a Tv3.

[ El teléfono que nos cambió, esta tarde en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: imma sust màrius carol salvador ribas sílvia soler world mobile congress xavier sardà 
Martes, 28 de febrero de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]