Tian Riba
Aquest dijous, preparem una taula rodona a DIVENDRES amb diferents autors que en aquestes dates presenten llibres sobre el procés polític que estem vivint de cara a la consulta: Jofre Llombart, Eduard Voltas, Jaume Barberà, Lluís Bassets i Tian Riba.

Des de Bescanó coneixerem la història del Gerard Guerrero, el primer nen gironí amb autisme que conviu amb un gos d’assistència. Coneixem alguns dels gossos de la fundació CRIT de Girona i descobrim com poden ajudar les persones amb necessitats especials.

A més a més, no marxarem de Bescanó sense saber què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat, amb un bon grapat de propostes turístiques dins de la nostra secció de recomanacions.

Com cada dijous, el periodista Antoni Bassas ens oferirà el seu punt de vista al voltant de certs aspectes de l’actualitat d’aquesta setmana, des de la seva secció "La setmana del Bassas".

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas eduard voltas jaume barberà jofre llombart lluís bassets pau garcia-milà tian riba 
Jueves, 3 de abril de 2014 • 00:06h.

Leopoldo AbadíaAvui torna al programa Leopoldo Abadía, que tot just ha publicat un llibre per fer entendre millor el món de les finances. Després de "La crisis ninja", "Com funciona l'economia per a dummies" és la nova aportació de Leopoldo Abadía, carregada del bon humor i sentit comú que el caracteritza, on trobarem des de consells pràctics per estalviar a casa i arribar millor a final de mes, fins a senzilles línies d'actuació per negociar amb els bancs. Un llibre que des del mateix instant de la seva publicació és un "must" en tota regla, per aquells que, sense pasar per la facultat d'economia, també volem conèixer la influència que tenen a les nostres butxaques el funcionament dels mercats.

I a Olesa de Montserrat ens apropem al cultiu de l'olivera i d'una varietat única, la palomar o olesana, de la qual se'n fa l'oli d'Olesa, un producte que s'està a punt d'exportar als Estats Units. Molt atents, perquè també repassem altres productes de casa nostra que es consumeixen a l'estranger com una delicatessen. Poc després Espartac Peran es reunirà amb un grup de joves músics d'Olesa, que ens interpretaran la sintonia del programa en clau de música jazz.

Núria Bosch, Eduard Voltas, Fèlix Martí i Tian Riba seran els col.laboradors participants a la tertúlia d'actualitat, que girarà entorn del tema de la viabilitat real de Catalunya, per ser tractada com un país independent.

Sintonitza'ns en directe a les 16:30h., a Tv3.

[ Economia "para dummies" con Leopoldo Abadía, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: eduard voltas fèlix martí leopoldo abadía núria bosch tian riba 
Miércoles, 14 de marzo de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]