Santiago DexeusA la tertúlia d'aquesta tarda parlem de dona i societat a partir d'"El futur en femení", una exposició i cicle de conferències coordinades a través del ginecòleg Santiago Dexeus, que pretén aportar les claus per respondre a una pregunta bàsica: som una societat realment igualitària? La iniciativa tracta temes com ara la conciliació laboral i familiar, la coeducació, el sexe des de l'adolescència a la menopausa, la maternitat, la cirurgia estètica, la bretxa salarial, el lideratge, l'educació o la discapacitat en dones. Són temes que es posaran sobre la taula avui, al costat del mateix Santiago Dexeus i els nostres col.laboradors Màrius Carol, Carolina Ferre, Sílvia Soler, Imma Sust i Tian Riba.

Avui també ens hem interessat per la creixent onada de turisme rus que ve a Catalunya. Per què existeix aquest interès creixent entre la població russa pel nostre país, durant els últims anys? Què és el que més els atrau? Ens ho explicaran Jaime Acevedo i Aksana Niamkovoch, que treballen per al mercat rus, i Enric Lacalle, president del comitè organitzador del Barcelona Meeting Point.

I molt més... Seguim a la població de Centelles, lloc on assistirem avui a una nova secció d'alimentació i vida sana, al costat de la doctora Folch, i també coneixerem més sobre l'urbanisme de les principals capitals catalanes, seguint el rastre de l'arquitecte Ildefons Cerdà, creador de l'Eixample barceloní, nascut en aquesta localitat.

Al costat d'Espartac Peran i Xavi Coral, cada dia és DIVENDRES. En directe després de "La Riera", a Tv3.

[ Tertulia con el ginecólogo Santiago Dexeus, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: aksana niamkovoch carolina ferre doctora folch enric imma sust jaime acevedo lacalle màrius carol santiago dexeus sílvia soler tian riba 
Martes, 20 de marzo de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]