Santiago DexeusA la tertúlia d'aquesta tarda parlem de dona i societat a partir d'"El futur en femení", una exposició i cicle de conferències coordinades a través del ginecòleg Santiago Dexeus, que pretén aportar les claus per respondre a una pregunta bàsica: som una societat realment igualitària? La iniciativa tracta temes com ara la conciliació laboral i familiar, la coeducació, el sexe des de l'adolescència a la menopausa, la maternitat, la cirurgia estètica, la bretxa salarial, el lideratge, l'educació o la discapacitat en dones. Són temes que es posaran sobre la taula avui, al costat del mateix Santiago Dexeus i els nostres col.laboradors Màrius Carol, Carolina Ferre, Sílvia Soler, Imma Sust i Tian Riba.

Avui també ens hem interessat per la creixent onada de turisme rus que ve a Catalunya. Per què existeix aquest interès creixent entre la població russa pel nostre país, durant els últims anys? Què és el que més els atrau? Ens ho explicaran Jaime Acevedo i Aksana Niamkovoch, que treballen per al mercat rus, i Enric Lacalle, president del comitè organitzador del Barcelona Meeting Point.

I molt més... Seguim a la població de Centelles, lloc on assistirem avui a una nova secció d'alimentació i vida sana, al costat de la doctora Folch, i també coneixerem més sobre l'urbanisme de les principals capitals catalanes, seguint el rastre de l'arquitecte Ildefons Cerdà, creador de l'Eixample barceloní, nascut en aquesta localitat.

Al costat d'Espartac Peran i Xavi Coral, cada dia és DIVENDRES. En directe després de "La Riera", a Tv3.

[ Tertulia con el ginecólogo Santiago Dexeus, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: aksana niamkovoch carolina ferre doctora folch enric imma sust jaime acevedo lacalle màrius carol santiago dexeus sílvia soler tian riba 
Martes, 20 de marzo de 2012 • 00:00h.

Xavi Coral i Espartac PeranAquesta setmana l'Espartac Peran i l'equip d'exteriors es traslladen a Salou. Com sempre, veurem les particularitats del català que es parla en aquesta regió amb les "Paraules en ruta", de l'escriptor Màrius Serra.

A més, coneixerem a fons el port natural de Salou, que va ser escollit per Jaume I per concentrar-hi el seu exèrcit abans d'anar cap a Mallorca. Avui parlem de la figura de Jaume I, de per què escull Salou, de com va ser l'estada i de com va acabar la conquesta, amb l'historiador Alfred Bosch.

Al plató hem organitzat una "taula de metges" amb el Dr. Ramon Cugat (traumatòleg), el Dr. Santiago Dexeus (ginecòleg) i el Dr. Rafael Blesa (director del servei de Neurologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau). Parlarem de l'ofici de metge en una època de retallades a la Sanitat.

També obrirem consultori a través de les xarxes socials del programa, perquè la nostra audiència ens faci arribar tots els seus dubtes sobre salut.

I amb Ana Boadas i Carles Sánchez us portarem a fer un recorregut pels fars més emblemàtics de Catalunya.

DIVENDRES, aquesta tarda en directe després de "La Riera", a Tv3.

[ Es "Divendres" en la Costa Dorada ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alfred bosch ana boadas carles sánchez màrius serra rafael blesa ramón cugat santiago dexeus 
Lunes, 4 de julio de 2011 • 00:30h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]