Montserrat CarullaAquesta tarda al magazín DIVENDRES ens visitaran l'actriu Montserrat Carulla amb l'Oriol Alsina, director general d'Amics de la Gent Gran, per parlar-nos de la gala "No esteu sols", que es farà diumenge al Gran Teatre del Liceu amb artistes de totes les disciplines, com Andreu Buenafuente, Lídia Pujol, Miguel Ríos o El Tricicle.

I poques hores després que s'acabi el Debat de Política General al Parlament de Catalunya, en farem una anàlisi en una taula especial amb Salvador Cardús, Agustí Esteve, Francesc-Marc Álvaro, Antonio Franco i Tian Riba.

La Pobla de Lillet està històricament relacionada amb la producció de ciment. Per això el nostre col·laborador científic, el Marc Boada, ens explicarà de manera pràctica totes les curiositats d'aquest material: Qui el va inventar? Per què s'endureix? Per què un cop endurit ja no es desfà amb l'aigua? A més a més, sabrem què no ens podem perdre quan visitem la població.

En directe. 16:40h., Tv3. Us hi esperem!

[ La actriz Montserrat Carulla presenta la gala "No esteu sols" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve francesc-marc álvaro marc boada montserrat carulla oriol alsina salvador cardús tian riba 
Jueves, 27 de septiembre de 2012 • 00:00h.

Xavier SolàEl proper mes de juny, Arbúcies celebra el PopArb, festival de música pop independent feta a Catalunya. Aprofitant l'estança d'Espartac Peran en aquesta població, repassem l'agenda d'artistes de totes les classes (artistes coneguts i artistes "descobriment") que actuaran en els festivals musicals que es celebraran a Catalunya aquest estiu: Mishima, Mates Mates, Melody Gardot, Quimi Portet... son alguns dels artistes que escoltarem durant aquest itinerari musical, capitanejat pel periodista musical Xavier Solà.

Al programa d'avui també resoldrem els vostres dubtes sobre la declaració de la renda amb Alejandro Ebrat Picart que dirigeix un despatx d'advocats a la ciutat comtal, i es dedica a l'assessorament jurídic tributari de persones (renda i successions) i empreses (societats, IVA, etc).

També des d'Arbúcies, aprendrem a fer sabó casolà i coneixerem quin tipus de sabó és el més indicat per a cada pell. A plató, l'anàlisi de l'1 de maig centrarà la nostra taula de dimecres, amb les opinions de Santi Vidal, Rafael Nadal, Francesc-Marc Álvaro i Ada Colau.

16:40h., Tv3. Us hi esperem!

[ Un repaso por la mejor música de los festivales de verano con Xavier Solà en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ada colau alejandro ebrat picart francesc-marc álvaro poparb rafel nadal santi vidal xavier solà 
Miércoles, 2 de mayo de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]