Alejandro EbratAl magazín DIVENDRES sempre intentem donar respostes a tot allò que afecta directament els catalans, com a individus i com a societat. Aquest any, la renda arriba amb moltes novetats, i conèixer-les bé ens pot ajudar a pagar menys impostos a Hisenda. Si teniu dubtes sobre aquest tema, envieu-nos-els a través de les xarxes socials del programa, Twitter i Facebook. Avui tindrem al plató Alejandro Ebrat, advocat i assessor jurídic, i els resoldrà en directe.

Aquesta setmana ens traslladem amb Espartac Peran a la localitat de Bellpuig, a Lleida, un lloc que es caracteritza pel seu paisatge fruiter i per la qualitat de les seves fruites, en especial de la poma i la pera, i també la nectarina i el préssec. Coneixerem el món de la fruita de Lleida, el seu conreu en el passat i en el present, la temporada i d'altres temes amb el pagès Pep Riera i l'enginyer agrònom Xavier Coll. A més a més, la secció de l'escriptor Màrius Serra "Paraules en ruta" ens desxifrarà el significat d’alguns dels mots i expressions propis d'aquesta regió de Catalunya.

La tertúlia d'actualitat, sota la moderació de Xavi Coral, tractarà els temes més destacats de l'actualitat del dia i del cap de setmana, amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Lídia Heredia i Tian Riba.

Avui dilluns, 15 d'abril, en directe, 16:40h., a Tv3.
En: Divendres Tv3 
Tags: alejandro ebrat picart màrius serra núria farré pep riera pere escobar 
Lunes, 15 de abril de 2013 • 10:39h.

Espartac Peran i Xavi CoralDonem la benvinguda una temporada més a DIVENDRES, el programa de referència de les tardes de Tv3, conduït per Xavi Coral i el valent Espartac Peran, que segueix un any més voltant per la geografia catalana. Aquesta setmana, li toca el torn a Caldetes d'Estrac, popularment coneguda com Caldetes, lloc perfecte per  perllongar l'esperit de les vacances i on ens retrobarem amb l'escriptor Màrius Serra per conèixer les peculiaritats del català que es parla en aquesta regió. Us acostarem a les propietats terapèutiques de l'aigua termal i de l'aigua de mar i us proposarem alguns tractaments per encarar el mes de setembre carregats de salut i bellesa.

Un altre dels temes d'aquest primer programa serà la recent pujada de l'IVA. Amb l'assessor fiscal i advocat tècnic en impostos Alejandro Ebrat parlem dels efectes que la pujada de l'IVA tindrà sobre els preus... i sobre les nostres butxaques! Com afectarà aquesta nova pujada d'impostos el petit comerç i les economies familiars? A més, resoldrem els vostres dubtes a través de Twitter i Facebook amb el nostre nou col.laborador, el periodista Oriol Soler, que estarà en contacte permanent amb l'opinió dels teleespectadors.

Al costat de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba, donarem peu a la primera tertúlia d'aquesta nova temporada, en la qual anirem més enllà dels grans titulars per conèixer de primera mà l'escena d'actualitat que ens ha deixat el cap de setmana.


Torna DIVENDRES. 16:30h., Tv3.

[ La subida del IVA y una visita a Caldetes, en este primer "Divendres" de la temporada ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alejandro ebrat picart carles capdevila màrius serra núria farré oriol soler pere escobar reestrenos sebastià serrano tian riba 
Viernes, 31 de agosto de 2012 • 13:12h.

Xavier SolàEl proper mes de juny, Arbúcies celebra el PopArb, festival de música pop independent feta a Catalunya. Aprofitant l'estança d'Espartac Peran en aquesta població, repassem l'agenda d'artistes de totes les classes (artistes coneguts i artistes "descobriment") que actuaran en els festivals musicals que es celebraran a Catalunya aquest estiu: Mishima, Mates Mates, Melody Gardot, Quimi Portet... son alguns dels artistes que escoltarem durant aquest itinerari musical, capitanejat pel periodista musical Xavier Solà.

Al programa d'avui també resoldrem els vostres dubtes sobre la declaració de la renda amb Alejandro Ebrat Picart que dirigeix un despatx d'advocats a la ciutat comtal, i es dedica a l'assessorament jurídic tributari de persones (renda i successions) i empreses (societats, IVA, etc).

També des d'Arbúcies, aprendrem a fer sabó casolà i coneixerem quin tipus de sabó és el més indicat per a cada pell. A plató, l'anàlisi de l'1 de maig centrarà la nostra taula de dimecres, amb les opinions de Santi Vidal, Rafael Nadal, Francesc-Marc Álvaro i Ada Colau.

16:40h., Tv3. Us hi esperem!

[ Un repaso por la mejor música de los festivales de verano con Xavier Solà en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ada colau alejandro ebrat picart francesc-marc álvaro poparb rafel nadal santi vidal xavier solà 
Miércoles, 2 de mayo de 2012 • 00:00h.

Alejandro Ebrat PicartLlicenciat en Dret per la Facultat de Barcelona, Alejandro Ebrat Picart dirigeix un despatx d'advocats a la ciutat comtal i es dedica a l'assessorament jurídic tributari de persones (renda i successions) i empreses (societats, IVA, etc). Aquest bon home ens visita avui a "DV", perquè acaba de publicar una guia definitiva per què no ens prenguin el pèl amb la declaració de la renda: "Declaració de la renda 2010 per a Dummies", un complet compendi per conèixer els secrets per fer bé la paperassa de la renda i, de passada, estalviar-te unes peles dels tràmits amb el gestor.

I avui és l'últim dia abans de la campanya electoral, així que ens visiten els experts en política i comunicació Jordi Barbeta, Manel Cuyàs, Lluís Pastor i Toni Aira, als quals els proposarem un joc: endevinar quin és el perfil del candidat perfecte per a les eleccions municipals.

Ens n'anem ja de Vilassar de Mar, deixem enrere una setmana plena de bons moments i grans amics, però abans de marxar, parlarem amb una persona excepcional: es diu Xavier Valbuena i, malgrat la seva discapacitat física, ha participat en una expedició al Pol Sud. Aquesta tarda ens explica en directe aquesta al.lucinant experiència.

Viu un DIVENDRES sense límits els cinc dies de la setmana. 16:40h. Tv3.

[ "Divendres" para Dummies ]

En: Divendres Tv3 
Tags: alejandro ebrat picart jordi barbeta lluís pastor manel cuyàs toni aira xavier valbuena 
Jueves, 5 de mayo de 2011 • 10:10h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]