"Transfórmate" con Xevi Verdaguer
—Barcelona: 6 de marzo, Sala BARTS | Entradas

"Transfórmate" es un nuevo formato de conferencia en la que el divulgador científico, Xevi Verdaguer, invita a transformarse, a ser consciente y comprender qué es lo que pasa en nuestro interior y cómo los efectos externos pueden afectar a nuestra salud. Con este imperativo Verdaguer nos ofrece las claves para mejorar nuestra salud. Una invitación a la acción o una sugerencia, que cada uno se lo tome como mejor le convenga pero que tome partido.

Día a día, sufrimos diferentes molestias que tratamos con medicamentos de manera individual: migrañas, dolores crónicos, fatiga, dolores menstruales, contracturas, ansiedad... Xevi Verdaguer, con el aval del Dr. Pere Gascón, nos mostrará el punto de vista de la medicina integradora. ¿Y si los diferentes síntomas que padecemos tuviesen una sola causa? Eso reduciría los diferentes tratamientos y nos facilitaría la mejora de nuestra salud. Xevi Verdaguer, como divulgador científico de la Clínica Omega Zeta, nos dará las herramientas necesarias para entender mejor nuestro cuerpo, poder paliar los diferentes problemas de salud que padecemos y evitar que empeoren en el futuro.

Una manera revolucionaria de entender cómo funcionamos y que transformará nuestra forma de entender nuestra salud.

Xevi Verdaguer es divulgador científico especializado en psiconeuroinmunología, medicina integradora y fisioterapia. Una visión holística de la salud humana que permite mejorar la calidad de vida de todos aquellos pacientes que buscan alternativas a la medicina convencional.

"Transfórmate" se estrenó el 15 de marzo en el BARTS de Barcelona con las entradas agotadas.

#Transfórmate
En: Eventos BARTS 
Tags: barts conferencias eventos xevi verdaguer 
Jueves, 19 de enero de 2017 • 11:09h.

'Divendres'
Aquest dimecres hi ha previst que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, se sotmeti a una qüestió de confiança davant dels diputats del Parlament. En farem un seguiment exhaustiu en una sobretaula formada per Rafel Vilasanjuan, Vicent Sanchis, Jaume Barberà, Marina Llansana, Xavier Fina i Tian Riba.

Primer capítol de "La fórmula Xevi" la nova secció del DIVENDRES que condueix el psiconeuroimmunòleg, posturòleg i fisioterapeuta Xevi Verdaguer. Aquesta setmana ens concentrarem a resoldre els problemes de migranya que passaran, entre d'altres, per controlar diàriament l'alimentació. Per parlar també del tema ens acompanyarà la doctora en farmàcia Glòria Sabater Sabater.

A l'Estany d'Ivars hi ha una varietat de moixons extraordinària. Uns arriben, altres marxen i uns tercers s'hi queden. Coneixerem com es fa l'anellament d'ocells per tal de poder seguir-los la pista mentre volen pel Pla de l'Urgell i, fins i tot, migren cap a altres espais naturals llunyans.​​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran glòria sabater sabater helena garcia melero xevi verdaguer 
Miércoles, 28 de septiembre de 2016 • 00:01h.

'Divendres'
DIVENDRES torna aquest setembre a les tardes de TV3. Ja és un programa veterà, però manté l'energia i la il·lusió del primer dia.

El magazín de la sobretaula de TV3 tornarà amb una temporada renovada, actualitzada i amb canvis que volen reforçar, encara més, els tres pilars bàsics del programa: entreteniment, actualitat i territori.

Des del punt de vista dels continguts, hi haurà noves col·laboracions que s'alternaran amb els grans valors que el programa sempre ha tingut. Algunes d'aquestes incorporacions seran el mestre Pedro Pardo, que ens donarà una visió inèdita i sorprenent de la música; el psiconeuroimmunòleg i fisioterapeuta Xevi Verdaguer, que ens aportarà una nova mirada a la salut, i el filòsof Francesc Orteu, que ens explicarà amb casos pràctics la filosofia que es tracta en l'exitosa sèrie "Merlí". També s'hi afegiran altres noms i cares conegudes que s'hauran d'anar descobrint.

Per altra banda, Mònica Terribas, Xavier Sala i Martín, Antoni Bassas i Marc Giró (que aquest any es dedicarà, prioritàriament, a explicar-nos obres d'art) mantindran el seu paper rellevant en la nòmina de col·laboradors setmanals. De la mateixa manera que "La Riera" se seguirà sotmetent a l'anàlisi de David Balaguer, Fermí Fernández i l'àvia Remei.

Pel que fa a la presentació del programa, DIVENDRES continuarà comandat per Helena Garcia Melero a plató i Espartac Peran fent territori català. Els acompanyaran també Tian Riba, Ana Boadas, Pere Mas, Marta Carreras i Oriol Soler.

En el vessant d'exteriors, Màrius Serra ens continuarà descobrint paraules i expressions pròpies de cada ciutat o poble, tot i que, aquest any, serà els dijous, en un nou i atrevit format de "Paraules en ruta". També entrarem a les escoles de cada municipi per veure què ens diuen els nens de la seva població i tindrem, cada setmana, un convidat vip a qui posarem a prova.

Finalment, el programa encara es vol acostar més als espectadors la temporada que ve, tenint en compte les seves opinions i valoracions a l'hora de determinar els diversos continguts. Així es reforçaran les accions puntuals a les xarxes socials del programa, Facebook, Twitter i Instagram, amb l'objectiu de fomentar la participació i oferir a l'espectador la possibilitat de poder optar a diversos premis.

Amb tot això i moltes altres novetats que encara no us podem avançar, la furgoneta de DIVENDRES torna el 5 de setembre a les tardes de TV3, amb Helena Garcia Melero en un plató renovat i Espartac Peran des de Tàrrega, primera població que visitarem amb motiu de la Fira del Teatre. Us hi esperem! Bones vacances!

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran francesc orteu helena garcia melero pedro pardo xevi verdaguer 
Viernes, 22 de julio de 2016 • 19:00h.

Helena García Melero
Comencem el programa, com cada dijous, amb la presència d'Antoni Bassas, tot recordant les qüestions que més interès li han suscitat durant la setmana.

El 28 i 29 de maig, se celebra al Tecnocampus de Mataró el primer festival dedicat a l'alimentació saludable i ecològica, anomenat Cómo Como Festival. Segons la periodista Núria Coll, que tindrem en directe al programa: "l'objectiu és que aprenguem a alimentar-nos saludablement i ho fem gaudint d'un menjar deliciós". També ens acompanyaran a la taula els especialistes Xevi Verdaguer, Carla Zaplana i Olga Cuevas.

Acabarem la setmana a Sitges amb Espartac Peran, que ens mostrarà alguns dels racons que no ens podem perdre quan visitem la localitat.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dijous 26 de maig a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas carla zaplana espartac peran helena garcia melero núria coll olga cuevas xevi verdaguer 
Jueves, 26 de mayo de 2016 • 00:01h.

Sopa de Cabra
Torna Sopa de Cabra! La mítica banda de rock català liderada per Gerard Quintana i Josep Thió tornen als escenaris per recuperar els grans èxits que van marcar tota una generació. Però abans, els tindrem en exclusiva, aquest dimarts al programa DIVENDRES. Amb ells i el periodista musical Pep Blay coneixerem els seus plans a curt termini, la gravació d’un nou disc i tindrem una petita mostra de la impactant posada en escena que tindrà la nova gira.

També parlarem amb Josep Rovira, un dels directors del documental "Contraban" que emetrà aquesta dimarts a la nit el programa "Sense ficció". Un document que parla sobre la pràctica del contraban, molt habitual des de fa anys a zones com la Seu d’Urgell. En acompanyaran a la taula la jutgessa Paula Ramon i Antoni Capdevila, alcalde de la Riera d’Urgellet.

I durant les connexions amb Espartac Peran en directe des de Peralada, aprenem trucs per protegir i cuidar la nostra pell de cara a l’estiu amb Xevi Verdaguer i Pep Nogué. El Xevi ens parla des del punt de vista nutricional i mèdic, i el Pep ens dóna propostes de plats amb aquells aliments que ens convenen.

A més a més, gaudirem dels vins de l’Empordà. El novembre passat es va presentar la Ruta del Vi DO Empordà. Parlem de l’experiència de conèixer la demarcació a través del paisatge i del vi.

T'esperem dimarts 2 de juny a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni capdevila espartac peran gerard quintana josep rovira josep thió paula ramon pep nogué sopa de cabra xevi verdaguer 
Martes, 2 de junio de 2015 • 10:12h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]