Bonaventura ClotetEl dia 8 de juny al Palau Sant Jordi, i a benefici de la Fundació Lluita contra la Sida, se celebrarà el concert "Les nostres cançons contra la sida". Serà un concert únic i irrepetible, amb la participació d'artistes que formen part de les tres generacions de més èxit de la música catalana: la Nova Cançó, el Rock Català, i el pop-rock actual. Ens visita el doctor Bonaventura Clotet, responsable de la Unitat de VIH i director de l'Institut de recerca de la Sida a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol a Badalona, i un dels principals impulsor d'aquest recital. Amb ell parlarem del concert i dels últims avenços en el tractament del VIH.

Des d'Amposta, la doctora Folch ens ho explicarà tot sobre les propietats nutricionals de l'arròs del Delta, considerat un dels millors del món. També sabrem com es cultiva, quines varietats s'hi fan i quina és més adient per a cada plat. Amb Miquel Fàbregas, president de la Cambra Arrossera del Montsià.

I una de les celebracions més populars d'Amposta és la Festa del Mercat a Plaça, que recrea el mercat de queviures i artesans que es feia al poble a principis del segle XX. Per això recrearem un mercat de fa cent anys i amb Josep Maria Solé i Sabaté veurem com era el dia a dia en un mercat de l'època.

A la nostra taula dels dimarts tractarem assumptes del dia a dia amb Imma Sust, Màrius Carol, Adam Martin, Sílvia Soler i Carolina Ferre.
16:40h., a Tv3.

Foto: Francesc Melcion

[ Música contra el sida, con el doctor Bonaventura Clotet, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: adam martin bonaventura clotet carolina ferre doctora folch imma sust josep maria solé i sabaté màrius carol miquel fàbregas sílvia soler 
Martes, 5 de junio de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]