El Circ dels HorrorsEls pallassos fan molta por i aquesta tarda al magazín DIVENDRES podràs comprovar-ho en primera persona, al costat de la nostra col.laboradora Ana Boadas, que ha tingut la valentia d'acostar-se fins al El Circ dels Horrors, alguna cosa així com el Cirque du Soleil però de mal rotllo, ja que els seus artistes provenen de les profunditats de l'avern: revenants, homes llop, esperits malignes... Fins i tot ens visitarà el mateix Nosferatu en persona! Tremoleu.

Avui també us donarem nous motius perquè no us en aneu a dormir del tot tranquils. Hem centrat el nostre observatori mediàtic en el copagament farmacèutic, per conèixer de primera mà aquesta nova llei que ja està en marxa. Parlarem amb Montserrat Boada, vocal de l'oficina de farmàcia del Col.legi de Farmacèutics de Barcelona, i Antoni Torres, portaveu de la Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya.

La maduixa és un dels senyals d'identitat de l'agricultura del Maresme. Per això la doctora Folch des de Calella ens explicarà totes les seves propietats i Carme Ruscalleda ens donarà bones idees per usar-la en tot tipus de plats, des de l'aperitiu fins a les postres.

I aprofitant que avui és l'aniversari de Tom Cruise (50 anys), parlarem de sex symbols en la història del cinema.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran. DIVENDRES, en directe, a les 16:30h., a Tv3.

[ El circo de los horrores llega a "Divendres", 16:30h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carme ruscalleda doctora folch montserrat boada 
Martes, 3 de julio de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]