Catalunya en MiniaturaAl programa de dimarts per la tarda, expliquem tot el que ha passat durant la Diada i a la manifestació per la independència convocada per l'11 de Setembre, amb Santiago Vidal, Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs, Núria Coll i Tian Riba. Serà doncs una tertúlia que ens servirà de reflexió, després de la intensa jornada d'ahir.

L'espartac continua a Torrelles de Llobregat. Visitem en directe Catalunya en Miniatura, el parc de maquetes que cada any porta milers de visitants a Torrelles, i amb en Josep Maria Solé i Sabaté descobrirem les històries ocultes d'algunes de les peces que hi podem trobar.

I seguirem descobrint en profunditat Torrelles de Llobregat, amb els "aizkolaris" catalans: els estelladors de Torrelles, localitat amb un passat estretament lligat al bosc i que cada any organitza un concurs per recordar la feina dels vells llenyataires.

DIVENDRES, el magazín de la gent normal. Cada tarda en directe, 16:30h., Tv3.

[ Reflexiones post-Diada y un paseo por Catalunya en Miniatura en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: catalunya en miniatura josep maria solé i sabaté manel cuyàs màrius carol núria coll santiago vidal sílvia soler tian riba 
Martes, 11 de septiembre de 2012 • 10:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]