Santiago Vidal
Aquest dimecres tenim un convidat especial a la tertúlia d’actualitat, el jutge Santiago Vidal. Amb ell i els nostres tertulians comentarem la seva recent suspensió de tres anys per haver participat en la redacció d’una Constitució catalana. Una taula moderada per Xavi Coral amb Marina Llansana, Manuel Cuyàs, Manel Manchón, Pere Mas i Tian Riba.

Després connectarem en directe amb Espartac Peran des de Rupit i Pruit, considerat un dels 328 "micropobles" que hi ha a Catalunya. El cens de Rupit és de tan sols 500 habitants, així que ens hem preguntat: com és la vida en un poble tan petit? Parlarem amb els seus habitants, que ens explicaran com és el dia a dia en un micropoble català.

I tornarem a plató per tastar les tres millors tapes de l’any a Catalunya. Ens visiten els tres xefs finalistes del concurs anual de tapes, Manuel Núñez del restaurant Arume, Rafa Solé del restaurant Firo Tast Bcn i Susana Aragón del restaurant Ona Nuit. Al costat de la nostra col·laboradora Ana Boadas explicarem als espectadors pas per pas com elaborar aquestes tapes.

Com cada dimecres, seguirem en forma amb l’entrenador personal Jordi Pallarès. Exercicis molt senzills a l’abast de tothom per prevenir i eliminar dolors molt comuns.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: jordi pallarès manuel núñez rafa solé santiago vidal susana aragón tian riba xavi coral 
Miércoles, 4 de marzo de 2015 • 00:03h.

Santiago Vidal
Dijous és dia de classe magistral a DIVENDRES i, per aquest motiu, hem convidat el jutge Santiago Vidal, per fer un repàs d’alguns dels processos judicials que ara són d’actualitat, per aclarir alguns conceptes i fer més entenedors als nostres espectadors els escenaris dins o fora de la legalitat en què es mouen alguns dels personatges públics que ara mateix es troben imputats per delictes fiscals, frau, malversació de fons públics, etc.

També parlem de salut amb la doctora Pilar Senpau. Després dels exercicis d’ahir amb el nostre entrenador personal, Jordi Pallarès, avui sabrem quins són els mètodes més efectius per eliminar la panxeta. Consells per aconseguir un ventre llis tant en el cas de les dones com dels homes.

Com cada dijous, rebrem el periodista Antoni Bassas, que parla de l’actualitat del últims dies des del seu punt de vista únic a "La setmana del Bassas".

I abans d’acomiadar-nos de la localitat de Bagà, descobrim què no ens podem perdre quan la visitem amb uns recomanadors de luxe: Espartac Peran i Dani Ramírez, que ens convida a sortir a passejar pel parc del Cadí-Moixeró.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas dani ramírez espartac peran jordi pallarès pilar senpau santiago vidal 
Jueves, 27 de noviembre de 2014 • 00:12h.

Marta Carreras i Tian Riba
Aquest dimecres, encetem un nou DIVENDRES on l’actualitat és protagonista de la tertúlia amb Xavi Coral i els nostres tertulians, Manuel Cuyàs, Marina Llansana, Rafel Nadal, Tian Riba, Pere Mas i el jutge Santiago Vidal, amb qui parlarem de la recent suspensió cautelar de les seves funcions per participar en la redacció de l'esborrany d'una proposta de Constitució Catalana en el possible cas que Catalunya esdevingués un estat independent.

Les connexions amb Espartac Peran des de Santa Cristian d’Aro ens portaran a fer una passejada per Romanyà al costat del meteoròleg Dani Ramírez. Aquest nucli de Santa Cristina d’Aro és interessant pel seu entorn natural, ja que és al bell mig del massís de les Gavarres, i també pel seu patrimoni històric i arqueològic, amb construccions megalítiques molt interessants. Aquest paratge va acompanyar durant els últims dies l’escriptora Mercè Rodoreda, autora de "La plaça del diamant", que recordarem en un emotiu homenatge amb l’ajuda de l’actriu Montserrat Carulla i l’escriptora Sílvia Soler.

Un cop tornem a plató, coneixerem nous models de negoci catalans d’èxit, amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà i la nostra col·laboradora Marta Carreras, com, per exemple, una escola de salsa amb plataforma en línia, un negoci d’ulleres i sabates intercanviables i un lloc web on es pot comparar el preu de qualsevol producte.

I si voleu estar en forma, seguim amb la taula d’exercicis del monitor esportiu Jordi Pallarès, un pla d’entrenament per arribar forts a final d’any.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran marta carreras pau garcia-milà santiago vidal tian riba xavi coral 
Miércoles, 15 de octubre de 2014 • 00:03h.

'Divendres'
Aquest dimarts coneixerem nous models de negocis d’èxit amb Pau Garcia-Milà: innovació catalana referent a nivell mundial com una empresa jove pionera a l’escena de Barcelona de creació de videojocs socials, una alternativa a l’actual normativa de la factura de la llum i una solució revolucionària per a persones amb problemes de mobilitat. Totes aquestes són propostes finalistes del premi al millor jove empresari català de l’any que dóna l’AIJEC (Associació de Joves Empresaris de Catalunya).

Les connexions amb Espartac Peran des de la localitat de Begur, ens portaran a conèixer un dels elements més característics de la gastronomia de Begur, el peix de roca. Parlem de peixos que s’inclouen dins d’aquesta denominació, quines característiques tenen, on viuen i com es pesquen o quins són els plats tradicionals que es cuinen amb ells. Amb la doctora Folch i Pep Nogué. A més a més, tindrem una nova píndola del "triquina de la Folch”, les tres recomanacions més essencials per recuperar la línia de cara a l’estiu.

I l’actualitat del dia passarà per la taula del dimarts amb Marina Llansana, Salvador Cardús, Antonio Franco, Pere Mas i el jutge Santiago Vidal, que ahir mateix va declarar davant el Consell General del Poder Judicial per la seva participació en la redacció d’una Constitució per a una hipotètica Catalunya independent.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco doctora folch marina llansana pep nogué santiago vidal 
Martes, 27 de mayo de 2014 • 00:31h.

Espartac Peran i Xavi Coral
És dimarts i és dia de festa a Sant Boi de Lluçanès. Avui és la celebració de la festa del seu patró, Sant Baldiri, i ens passejarem al costat d’Espartac Peran per alguns dels actes més significatius de la celebració. Aquesta festa popular està relacionada històricament amb la matança del porc, tema al qual dedicarem una especial atenció quan fem un petit tast del món gastronòmic que l’envolta: arengades, embotits, arrossada... En definitiva, un plat exquisit que no us podeu perdre, perquè a més a més ens acompanyarà un autèntic expert en l’art del bon menjar, el cuiner i crític culinari Pep Nogué.

A plató tocarem de peus a terra amb l’actualitat per tractar del tema de les eleccions europees. Què votem realment en aquestes eleccions? En quins aspectes podem influir realment amb el nostre vot?  Per contestar aquestes preguntes, parlem amb Andreu Olesti, catedràtic de Dret Internacional Públic de la UB.

I en la tertúlia d’actualitat d’aquest dimarts participarà el jutge Santiago Vidal. Comentarem el més destacat del dia amb ell i la resta de col·laboradors: Marina Llansana, Antonio Franco, Pere Mas i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: andreu olesti espartac peran pep nogué santiago vidal xavi coral 
Martes, 20 de mayo de 2014 • 00:02h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 8 ]