'No em pots dir canó'Miquel Àngel Ripeu, actor conegut per les seves intervencions a "Lo Cartanyà", "Crackòvia" o "Polònia" de TV3, escriu i dirigeix el seu darrer espectacle de la mà de la jove companyia Ensemble Pumpàkatum. L'obra s'estrena a les 19h. el 5 d'octubre dins el Festival TNT de Terrassa.

La Plaça Vella de Terrassa es convertirà durant 40 minuts en un escenari de 360 graus que acollirà la història dels dos protagonistes de "No em pots dir canó", un espectacle que uneix la dansa contemporània amb el hip hop i l'òpera. Amanit amb música original en directe (composada especialment per l'espectacle) el públic es trobarà amb grans dosis d'humor i clown per explicar què passa quan dues persones xoquen.

Miquel Àngel Ripeu, actor, director i dramaturg amb més de 20 anys d'experiència professional, envoltat d'un equip professional jove i experimentat, dirigeix els ballarins Bea Vergués i Guille Vidal-Ribas, qui juntament amb Sandra Olivé i Fidel Buika ha coreografiat aquest espectacle que de ben segur no deixarà indiferent al públic. La jove companyia Ensemble Pumpàkatum presenta d'aquesta manera el que serà el seu primer espectacle, coproduït pel Centre d'Arts Escèniques de Terrassa i el Festival TNT (Terrassa Noves Tendències) i on també hi col.laboren empreses com EL TERRAT, Munich Sports, El Mercat de les Flors i Orthos formació.
En: Teatro (General) 
Tags: festival tnt lo cartanyà miquel àngel ripeu terrassa 
Sábado, 29 de septiembre de 2012 • 18:31h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]