'Lo Cartanyà'
Des del 10 de gener de 2016, el 33 de Televisió de Catalunya, el Vicenç Cartanyà ha tornat a la tele. Aquest home del temps intractable i molt especial torna a estar al capdavant de LO CARTANYÀ, la sitcom que TV3 va estrenar el 16 de setembre de 2005 produïda per EL TERRAT.

LO CARTANYÀ es una comèdia de situació que consta de 39 capítols d'uns 25 minuts de durada i que estava dirigida per Xavier Bertrán i Sergi Pompermayer. La sèrie està basada en el personatge Vicenç Cartanyà, un peculiar home del temps que va assolir un gran èxit al programa 7 DE NOTICIES (una altra producció d'EL TERRAT per a TV3). Gravada amb públic en directe, la sèrie arrenca quan Cartanyà torna al seu poble, després d'haver trencat tots els seus vincles a Barcelona per culpa del seu caràcter irascible.

Vicenç Cartanya
Els actors de la sèrie són: Xavier Bertrán, Mireia Aixalà, Cesc Casanovas, Eva Barceló, Carles Martínez, Marissa Josa, Jordi Figueras, Carles Canut i Miquel Àngel Ripeu.

LO CARTANYÀ també es pot recuperar a ccma.cat/tv3/lo-cartanya.
En: Lo Cartanyà El 33 
Tags: miquel àngel ripeu mireia aixalà sergi pompermaier xavier bertran 
Miércoles, 13 de enero de 2016 • 16:40h.

'No em pots dir canó'Miquel Àngel Ripeu, actor conegut per les seves intervencions a "Lo Cartanyà", "Crackòvia" o "Polònia" de TV3, escriu i dirigeix el seu darrer espectacle de la mà de la jove companyia Ensemble Pumpàkatum. L'obra s'estrena a les 19h. el 5 d'octubre dins el Festival TNT de Terrassa.

La Plaça Vella de Terrassa es convertirà durant 40 minuts en un escenari de 360 graus que acollirà la història dels dos protagonistes de "No em pots dir canó", un espectacle que uneix la dansa contemporània amb el hip hop i l'òpera. Amanit amb música original en directe (composada especialment per l'espectacle) el públic es trobarà amb grans dosis d'humor i clown per explicar què passa quan dues persones xoquen.

Miquel Àngel Ripeu, actor, director i dramaturg amb més de 20 anys d'experiència professional, envoltat d'un equip professional jove i experimentat, dirigeix els ballarins Bea Vergués i Guille Vidal-Ribas, qui juntament amb Sandra Olivé i Fidel Buika ha coreografiat aquest espectacle que de ben segur no deixarà indiferent al públic. La jove companyia Ensemble Pumpàkatum presenta d'aquesta manera el que serà el seu primer espectacle, coproduït pel Centre d'Arts Escèniques de Terrassa i el Festival TNT (Terrassa Noves Tendències) i on també hi col.laboren empreses com EL TERRAT, Munich Sports, El Mercat de les Flors i Orthos formació.
En: Teatro (General) 
Tags: festival tnt lo cartanyà miquel àngel ripeu terrassa 
Sábado, 29 de septiembre de 2012 • 18:31h.

CrackòviaLa família del "Crackòvia" passa pel plató del programa: Pep Plaza, Javi Giménez i Miquel Àngel Ripeu ens presenten "El Crackòvia de les 6 copes", un llibre que recull informació bàsica per qualsevol fan del programa, com els consells per lligar amb el Guti, com imitar a Carles Puyol o les sinopsis dels grans èxits de taquilla "Buscando a Leo" i "Cómo ser Cristiano Ronaldo". Amb aquests cracks parlarem d'humor i de futbol, al mateix temps que el Miki Esparbé prendrà mides de la Cibeles abans que s'enfrontin l'Inter i el Barça.

Avui també ens visita la Tatiana Sisquella, per veure com son els nous models de família, arran del llibre que tot just ha publicat la periodista Sílvia Soler "Una família fora de sèrie".

I des de Girona, coneixerem al campió mundial de monocicle, ens aproparem al món de l'ensinistrament de gossos i amb els germans Roca descobrirem la darrera creació culinària, inspirada en els gols de Leo Messi.

Aquesta tarda, tornen a jugar els colors del DIVENDRES. A Tv3, després de "La Riera".

[ Humor y fútbol en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: crackòvia javi giménez miki esparbé miquel àngel ripeu pep plaza tatiana sisquella 
Martes, 20 de abril de 2010 • 09:20h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]