Els mètodes de la policia científica, a 'Divendres'Seguim amb les connexions amb l'Espartac des de Vilassar de Dalt a DIVENDRES. Avui visitem el Teatre la Massa de Vilassar, un edifici de gran interès històric i arquitectònic, ja que va ser l'única gran obra a Catalunya de l'arquitecte internacionalment conegut Rafael Guastavino. Coneixerem per dins aquest teatre i farem un recorregut per les sales més emblemàtiques del país.

Vilassar és una porta privilegiada al Parc de la Serralada Litoral i per això en Dani Ramírez ens proposa descobrir aquest paratge a través de diferents rutes per a tots els gustos.

A més a més, a la redacció de DIVENDRES avui ens hem preguntat com funciona el "CSI català". Descobrirem els mètodes que fa servir la divisió de la policia científica dels Mossos d'Esquadra. Com s'identifica la procedència d'una bala? Quins són els mètodes més avançats per a la detecció d'empremtes dactilars? Ens ho explicarà l'inspector Daniel Martínez.

Com sempre, en el programa d'aquest dimecres farem el repàs de l'actualitat amb l'equip integrat pel jutge Santiago Vidal, el coach Xesco Espar i els periodistes, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran. DIVENDRES, ada tarda en directe, després de "La Riera", a Tv3.

[ Los métodos de la policía científica en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez daniel martínez manel cuyàs núria coll santiago vidal sílvia soler xesco espar 
Miércoles, 24 de octubre de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]