Jordi PujolJordi Pujol torna al plató de DIVENDRES coincidint amb la publicació d'"El caminant davant del Congost. Quan tot és difícil. I necessari", una recopilació d'articles que repassen la trajectòria ideològica de Pujol, però que representen també l'evolució ideològica de molts catalans. Un camí que, segons una nota de premsa del Centre d'Estudis Jordi Pujol, amb els anys "s'ha anat estrenyent fins a acabar en un congost on mai havíem estat".

Divendres passat a la tarda es es van atorgar els Premis Nacionals de Cultura que aquest any han recaigut en personalitats i entitats com l'actriu Carme Sansa, el crític d'art i filòsof Arnau Puig, al gestor Pere Camps, creador del Festival Barnasants, i Òmnium Cultural, entre un total de 16 guardonats en diferents categories. Avui ens visita Carme Sansa per parlar-nos d'aquest reconeixement a la seva trajectòria professional.

I aquesta setmana Espartac Peran i l'equip d'exteriors es traslladen a la població d'Alcover. Avui, a més de conèixer les variacions dialectals del català d'aquesta regió al costat de l'escriptor Màrius Serra, visitarem el museu d'Alcover, que acull una de les col.leccions de fòssils marins de l'era triàsica més interessants a nivell mundial.

Comença la setmana a DIVENDRES. En directe, a les 16.40, a Tv3.

[ Un "Divendres" con Jordi Pujol ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carme sansa jordi pujol 
Lunes, 29 de octubre de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]