Blanca ApilánezUna setmana més, torna la tertúlia de "La Riera" amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. En aquesta edició ens visita l'actriu Blanca Apilánez (l'Aurora a la ficció). Amb l'Aurora mirarem de trobar l'entesa entre ella i els Flaquer. Estem segurs que és possible i per això tractarem de suavitzar les relacions entre una família i l'altra. En Gabriel i la Marina han tallat. Ella vol que continuïn sent amics. Ell vol que es deixin de veure per sempre. De quin parer sou vosaltres? Hi pot haver una relació d'amistat amb un ex? En parlarem a la taula i sabrem quants tipus d'ex hi ha... Mirarem de descobrir com s'ho farà en Balló per treure al Nando de la presó.

Aquest divendres també parlarem de futbol. A finals dels setanta i principis dels vuitanta, quan el periodista Carles Torras començava a tenir consciència futbolística, persistia el ressentiment perquè es considerava que els triomfs del Reial Madrid es produïen per influència del Govern espanyol. Però, de quina manera es va materialitzar aquesta ajuda oficial al Reial Madrid? Va ser només durant el franquisme o va perdurar fins ben entrada la democràcia? "La historia oculta del Real Madrid contada por un culé" és un honest intent de respondre aquests dubtes. Avui coneixerem més detalls d'aquest llibre amb el seu autor, Carles Torras.

I no deixarem de banda les bones maneres. Els consells de Marc Giró ens resulten imprescindibles per anar pel món sense perdre la bona educació. Avui tindrem l’oportunitat de tornar a sentir-lo.

DIVENDRES, amb Xavi Coral i Espartac Peran, cada tarda a Tv3 (16:40h.) Participa en el programa en directe cada dia a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: blanca apilánez carles torras la riera 
Viernes, 1 de marzo de 2013 • 00:24h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]