Blanca ApilánezUna setmana més, torna la tertúlia de "La Riera" amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. En aquesta edició ens visita l'actriu Blanca Apilánez (l'Aurora a la ficció). Amb l'Aurora mirarem de trobar l'entesa entre ella i els Flaquer. Estem segurs que és possible i per això tractarem de suavitzar les relacions entre una família i l'altra. En Gabriel i la Marina han tallat. Ella vol que continuïn sent amics. Ell vol que es deixin de veure per sempre. De quin parer sou vosaltres? Hi pot haver una relació d'amistat amb un ex? En parlarem a la taula i sabrem quants tipus d'ex hi ha... Mirarem de descobrir com s'ho farà en Balló per treure al Nando de la presó.

Aquest divendres també parlarem de futbol. A finals dels setanta i principis dels vuitanta, quan el periodista Carles Torras començava a tenir consciència futbolística, persistia el ressentiment perquè es considerava que els triomfs del Reial Madrid es produïen per influència del Govern espanyol. Però, de quina manera es va materialitzar aquesta ajuda oficial al Reial Madrid? Va ser només durant el franquisme o va perdurar fins ben entrada la democràcia? "La historia oculta del Real Madrid contada por un culé" és un honest intent de respondre aquests dubtes. Avui coneixerem més detalls d'aquest llibre amb el seu autor, Carles Torras.

I no deixarem de banda les bones maneres. Els consells de Marc Giró ens resulten imprescindibles per anar pel món sense perdre la bona educació. Avui tindrem l’oportunitat de tornar a sentir-lo.

DIVENDRES, amb Xavi Coral i Espartac Peran, cada tarda a Tv3 (16:40h.) Participa en el programa en directe cada dia a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: blanca apilánez carles torras la riera 
Viernes, 1 de marzo de 2013 • 00:24h.

Sebastià SerranoSegons l'escriptor Henry-Louis Mencken, "la confiança és el sentiment de poder creure algú fins i tot quan sabem que mentiríem en el seu lloc". Vivim un temps en el qual hem perdut la confiança en els grans relats sobre els quals es construeix una societat. Els polítics no ens inspiren seguretat, ni tampoc altres organismes, com ara banques i altres corporacions que mouen els fils del que fins ara s'havia considerat "l'estat del benestar". Davant d'una crisi de valors així, aquesta tarda tornem a dedicar una part del programa a parlar sobre on anem i d'on venim, i tractarem d'arribar fins a alguna conclusió sobre el tema de la justícia i la confiança juntament amb Àlex Rovira, Sebastià Serrano i Xesco Espar.

Des de Cardedeu sabrem quins llocs no us podeu perdre si us animeu a visitar aquesta localitat del Vallès Oriental. També coneixerem la farmàcia de la família Balvey, una de les més antigues d'Europa. Com eren les farmàcies, fa cent anys? Ens ho explicarà la Teresa Blanch, directora de l'Arxiu Tomàs Balvey.

També estarem molt pendents de tot el que hagi passat en el partit d'ahir que va enfrontar de nou el F.C.Barcelona i el Reial Madrid. Tindrem la presència dels periodistes Carles Torras i Bernat Soler, amb totes les claus del partit de la Copa del Rei.

Continua sent DIVENDRES cada tarda en directe a les 16:40h., a Tv3.

[ Àlex Rovira, Sebastià Serrano y Xesco Espar hablan sobre la confianza, esta tarde en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira balvey bernat soler carles torras sebastià serrano teresa blanch xesco espar 
Jueves, 26 de enero de 2012 • 00:00h.

Carles TorrasAquesta tarda, a DV, parlem de l'últim partit, imminent, dels quatre que han enfrontat al Barça i al Reial Madrid en les últimes setmanes. Analitzem la tornada de la semifinal de la Champions amb el periodista Carles Torras, autor del blog "Vivir en campo contrario", on s'ha divulgat el terme de la "Central lechera", una presumpta trama de periodistes que es dediquen a divulgar informacions en contra del F. C. Barcelona. També ens acompanyen a la taula autèntics savis del futbol, de la talla de Lluís Canut, Josep M. Minguella, Pere Escobar i Pere Sánchez.

I encara tenim la ressaca de les noces de l'any entre el príncep Guillem i Kate Middlelton, però no només els nobles es casen. Avui parlarem de què és el millor i el pitjor dels casaments de la resta dels "mortals". Traslladem el tema a la nostra taula de debat, al costat d'uns autèntics cuores: Carolina Ferre, Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho, Màrius Carol i Tian Riba.

DIVENDRES. Participa cada dia en directe al programa, a través de Twitter i Facebook. 16:40h. Tv3.

[ Carles Torras juega en casa ]

RouraAquesta setmana, Espartac Peran i el nostre equip d'exteriors s'han traslladat al municipi de Canet de Mar, una localitat també coneguda com la "Florència del Modernisme", a causa de la gran quantitat d'edificis d'aquest estil que trobem per metre quadrat. Ens endinsarem a la casa Roura, pedra angular d'aquest estil arquitectònic, per viatjar fins al segle XIX i rememorar en cadascun dels racons d'aquest palauet aquella edat d'or. L'escriptor Màrius Serra també ens acompanyarà en aquest viatge a través del temps i la memòria... lingüística, amb una nova edició de les seves "Paraules en ruta".

I després de la primera trobada entre Artur Mas i Zapatero en el dia d'avui, a plató debatrem un altre tema etern: Com són les relacions entre el Govern central i la Generalitat? S'entenen catalans i madrilenys? Per parlar d'això tindrem amb nosaltres uns col.laboradors que han desenvolupat part de la seva carrera professional a la capital d'Espanya: Xavier Grasset, Sebastià Serrrano, Carles Torras i Joan Carles Peris.

DIVENDRES, cada tarda després de "La Riera" a Tv3.

[ Tota la setmana és "Divendres" a Canet de Mar ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carles torras joan carles peris màrius serra sebastià serrano xavier grasset 
Domingo, 6 de febrero de 2011 • 23:00h.

Ens referim al DIVENDRES d'avui dijous. Coincidint amb l'estrena de la darrera pel.lícula d' en Carles Torras, "Trash", parlarem de quin és l'estil de vida dels joves avui dia, ja que "Trash" és un film que en part retrata l'estil de vida actual de la gent jove, més enllà de la generació del botellón.

Amb dos dels seus actors protagonistes, en David Selves i la Judit Uriach, parlarem de tot això, i també amb el Marc Giró, el nostre expert en tendències, que en la seva didàctica secció dels dijous ens ensenyarà una sèrie d'estilismes "extrems" o tendències "al límit", els que fan que la teva àvia et digui cada vegada que surts al carrer "però, a on vas amb aquesta pinta?"Com sempre, no faltaran les seccions d'actualitat i tele, tan joves i fresques com de costum. I l'Espartac Peran passa el seu últim dia a Cervera, abans de tornar demà al plató on, per fi, serà DIVENDRES.

[ Mejor que no lo vea tu abuela ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carles torras cine david selves judit uriach marc giró 
Jueves, 22 de octubre de 2009 • 00:26h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]