La passió d'EsparragueraDonem pas a una nova setmana a DIVENDRES, una nova setmana que l'Espartac ha aprofitat per traslladar-se a la localitat d'Esparreguera, bressol de "La Passió". Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa. 5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal. Aquest dilluns us mostrarem en directe com es construeix La Passió d'Esparreguera (declarada Festa Tradicional d'Interès Nacional el 1983) Es tracta de l'esdeveniment de l'any per als esparreguerins, i esperem traslladar l'emoció d'aquest espectacle als nostres espectadors.

No faltarà tampoc la no menys emocionant secció del mag de les paraules, l'escriptor Màrius Serra, que torna un dilluns més amb una llista de "paraules en ruta", mots i expressions genuïnes d'aquesta regió catalana imprescindibles per parlar amb propietat si aneu de visita a Esparreguera.

La informació més destacada del cap de setmana i d'aquest dilluns, protagonista de la tertúlia que comptarà amb els punts de fuga dels nostres tertulians: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba. Amb la col·laboració especial de la productora de cinema Isona Passola.

T'esperem en directe (16:40h.) a DIVENDRES. Participa en el nostre programa amb els teus comentaris a través de les xarxes socials: @DivendresTv3 i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila isona passola la passió d'esparreguera núria farré pere escobar tian riba 
Lunes, 18 de marzo de 2013 • 00:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]