Xavier Sala i MartínAquest dijous, a la tertúlia d'actualitat, tornem a retallar distàncies entre els nostres espectadors i els més elevats conceptes d'economia, gràcies a una nova classe magistral de Xavier Sala i Martín. El professor d'Economia de la Universitat Columbia torna al programa després d'unes setmanes d'absència. Amb ell comentarem les notícies econòmiques dels últims dies.

També parlarem de negocis d'èxit amb denominació d'origen catalana, amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. En aquesta ocasió, detectarem tres grans iniciatives, com la dels emprenedors que han patentat l'adhesiu "nosalpiques" per reduir les esquitxades dels urinaris, una cooperativa nascuda a Girona que ofereix energia verda, i la primera aplicació de missatgeria instantània (com Whatsapp o Line) que possibilita posar fi als missatges erronis o insegurs.

Aquest serà l'últim dia d'Espartac Peran voltant pels carrers de Sant Feliu de Codines. Ho aprofitarem i farem una passejada per descobrir tota la riquesa del monestir de Sant Miquel del Fai, una de les construccions més ben conservades i representatives del gòtic català, que, a més, està envoltada pel paratge natural dels Cingles de Bertí. Amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.
I continuarem amb el concurs "Muse". Descobreix durant el programa les pistes amagades del grup britànic i guanya entrades per veure'ls en directe a Barcelona i Londres!

Avui a la tarda a Tv3, 16:40h.

Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria solé i sabaté muse pau garcia-milà xavier sala i martín 
Jueves, 16 de mayo de 2013 • 00:17h.

Instint: coneixement + entretenimentEl creatiu Risto Mejide, autor de llibres com "El sentimiento negativo", "El pensamiento negativo", "Que la muerte te acompañe" o "#Annoyomics", s'unirà a Jose Corbacho per protagonitzar una xerrada única que promet ser lúcida i interessant. Es tracta de la tercera edició d'INSTINT, el cicle de conferències que conjuga entreteniment i coneixement, un projecte de l'humorista Andreu Buenafuente i el periodista Albert Om. Aquest dilluns en coneixerem més detalls amb els seus protagonistes, Jose Corbacho i Risto Mejide, que respondran les preguntes de Xavi Coral i Núria Coll.

Aquesta setmana ens traslladem a Sant Feliu de Codines, població que durant el mes de maig fa la Fira del Rellotge de Catalunya (1996), un esdeveniment únic on se citen col·leccionistes i aficionats del món de la rellotgeria. Us mostrarem els rellotges més curiosos de la col·lecció i amb en Marc Boada parlarem de com ha estat la nostra relació amb el temps al llarg de la història. També us explicarem la història d'en Ton, un home que fa 30 anys que cada dia puja al rellotge del campanar civil del poble a donar-li corda manualment.

I molt, molt més... "Paraules en ruta" amb l'escriptor Màrius Serra, tertúlia d'actualitat i el concurs Muse, un joc que iniciem aquesta setmana i que et pot portar a viure l'experiència d'un concert de la banda de rock Muse des de darrere de l'escenari!

Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.

DIVENDRES, cada tarda a TV3 a partir de les 16:40h.
En: Divendres Tv3 
Tags: instint jose corbacho màrius serra muse risto mejide 
Lunes, 13 de mayo de 2013 • 00:24h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]