Joan ColletLes bones idees no coneixen límits i avui ho tornarem a demostrar amb el jove empresari Pau Garcia Milà, que ens porta les iniciatives finalistes de la Competició Catalana de Miniempreses, en què joves emprenedors adolescents d'entre 14 i 18 anys han creat els seus propis negocis amb productes que ells mateixos han dissenyat.

Aquest dijous és l'últim dia que a DIVENDRES veurem l'Espartac Peran als carrers d'Argentona. Us hem preparat una ruta turística perquè prengueu bona nota si aneu algun dia de visita. Coneixerem els llocs més emblemàtics d'aquesta vila acompanyats d'un argentoní de cap a peus: Joan Collet, president del RCD Espanyol.
Des d'Argentona també parlarem amb el doctor Oriol Martí, premi Jordi Gol i Gurina 2012, i metge de poble exemplar. Parlem amb ell de com és aquesta feina i quines diferències té la medicina de proximitat respecte a la feina dels metges de les ciutats i els grans hospitals.

La tertúlia d'actualitat la formaran en aquesta ocasió Xavier Sardà, Jordi Barbeta, Leonor Mayor, Tian Riba i Pere Mas. Sota la moderació de Xavi Coral.

DIVENDRES, el programa de les tardes de TV3. (16:40h.)

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: joan collet jordi barbeta leonor mayor pau garcia-milà pere mas tian riba xavi coral xavier sardà 
Jueves, 6 de junio de 2013 • 00:36h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]