SerrallongaAquest dimecres us esperem entusiasmats a Viladrau amb dos temes que estem segurs que us deixaran bocabadats. El nostre equip d’exteriors ha fet una profunda tasca d’investigació, per arribar a les arrels de l’heroi català romàntic per excel·lència. Podriem estar parlant d’Espartac Peran, però en realitat ens referim al famós bandoler Serrallonga. A Viladrau hi va néixer aquest gran bandoler, envoltat de mites i llegendes que han passat de generació en generació. En parlem amb Esteve Soler, director de la sèrie de TV3 "Serrallonga".

Des de Viladrau també ens arribaran grans dosis de glamur, perquè rememorarem l’època daurada dels grups musicals femenins. Una de les integrants del grup musical Las Divinas és la viladrauenca Irene Ruiz. Amb Las Divinas donarem llum a la historia oculta dels grups vocals femenins de principis del segle XX i sentirem en directe alguns dels principals èxits.

La música també serà protagonista a plató. Concretament, la música relacionada amb els casaments. Amb el periodista musical Pep Blay descobrirem els secrets que amaguen algunes de les cançons més populars que tots hem sentit durant algun casament.

El jutge Santi Vidal i els periodistes i escriptors Sílvia Soler, Màrius Carol, Manuel Cuyàs, Tian Riba i Núria Coll analitzaran l’actualitat del dia a la tertúlia del dimecres, moderada per Xavi Coral.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran esteve soler irene ruiz las divinas manuel cuyàs màrius carol pep blay santi vidal sílvia soler 
Miércoles, 12 de junio de 2013 • 00:24h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]