Espartac Peran
Amb una gran acollida per part dels nostres espectadors, la dieta dels colors de la doctora Folch ja té un gran nombre de seguidors, que ens expliquen els seus punts de vista i ens plantegen dubtes cada setmana a través del blog de la redacció. Arribem enguany a la setena setmana de la dieta, i des de Calella de Palafrugell la nostra nutricionista de capçalera, la doctora Montse Folch, ens donarà noves claus per continuar menjant sa.

A més a més, amb Espartac Peran coneixerem la cuina del suro. La manufactura surera ha estat la indústria protagonista de Palafrugell des del segle XVIII fins a la postguerra. Aquest mateix dissabte se celebra a Llofriu la Festa de la Pela de Suro. Coneixerem alguns dels plats típics que van sorgir de la cultura surera, com el catxoflino, el niu o el salpiqué. Amb el xef Pere Bahí i l'Àngela Martí, del Museu del Suro.

I sabrem tota l'actualitat al voltant de les recents pluges caigudes a Catalunya i les seves conseqüències, amb experts en meteorologia.

Moderada per Xavi Coral, la tertúlia d’actualitat tindrà aquest dimarts la participació de Marina Llansana, Àlex Rovira, Francesc Romeu, Antonio Franco, Pere Mas i Tian Riba.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine àlex rovira Àngela martí francesc romeu marina llansana pep riera pere bahí xavi coral 
Martes, 18 de junio de 2013 • 01:14h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]