Xavi Coral i Núria CollAquest dijous, a DIVENDRES parlem de models de negoci d’èxit a Catalunya, amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, i la nostra col·laboradora Núria Coll. Com sempre, hem rastrejat aquelles idees que tenen un mercat real, i ens hem trobat amb el projecte de l’Albert Vallès, una assessoria sobre addiccions que ajuda els pacients o familiars a triar el millor mètode per desintoxicar-se. També coneixerem la història de l’Ivan Alòs, un fisioterapeuta que ha construït un aparell revolucionari per fer massatges en fred contra les lesions musculars, i un invent anomenat "Cubykaiak", un caiac plegable per dur al maleter.

La tertúlia d’actualitat tornarà a centrar la nostra atenció en els grans titulars de la secció d’economia dels diaris, amb el to didàctic del professor Xavier Sala i Martín, catedràtic d’economia, que ens dóna cada setmana d’una forma planera les claus per entendre la complicada situació econòmica. Amb Xavi Coral i Tian Riba.

I aquest serà l’últim dia de l’equip d’exteriors a Begues. Amb Espartac Peran descobrirem què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat del Baix Llobregat. A més a més, us presentarem "L’encantat de Begues", la figureta humana més antiga de la península, trobada l’estiu passat, una de les 10 troballes més importants de l’any al món segons National Geographic. En parlem amb el científic Marc Boada i l’arqueòleg Manel Edo.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran manel edo marc boada núria coll pau garcia-milà tian riba xavi coral xavier sala i martín 
Jueves, 27 de junio de 2013 • 00:14h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]