Gay de LiébanaEl curs ha començat al magazín DIVENDRES i durant aquest segon programa de la temporada hem convidat el doctor en economia i professor de la Universitat de Barcelona Josep Maria Gay de Liébana, autor, entre d'altres, del llibre "España se escribe con E de Endeudamiento". Avui, però, no parlarem ni de crisi ni de rescat amb el professor Gay de Liébana. Tractarem del tema de la bombolla del futbol. Després d'un estiu en què el mercat futbolístic ha tornat a moure xifres que maregen, l'economista ens explicarà quin impacte econòmic té i ens parlarà de la situació dels clubs espanyols i del perill de desaparició de molts clubs en el futur més immediat.

Després connectarem en directe amb Espartac Peran des de Montgat, aquesta jornada acompanyat de la nostra col·laboradora Núria Coll, per descobrir-nos els racons i les cales més especials d'aquesta localitat d'El Maresme. A més a més, amb el científic Marc Boada ho sabrem tot sobre els diferents tipus de sorra que trobem a les platges catalanes.

A més a més, aprofitant la proximitat de la platja us mostrarem de més a prop un esport marí que cada vegada té més adeptes: el submarinisme. Agafeu aire perquè tindrem amb nosaltres Miguel Lozano, montgatí campió d'apnea (també conegut com a submarinisme a pulmó) que té una capacitat d'immersió de 117 metres, cosa que només poden fer... tres persones a tot món!

La tertúlia d'actualitat tornarà a analitzar el més destacat de l'actualitat del món des del punt de vista de Marina Llansana, Màrius Carol, Antonio Franco, Pere Mas i Tian Riba, sota la moderació de Xavi Coral.

Participa en directe al nostre programa a través de les xarxes socials Twitter i Facebook.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran josep maria gay de liébana marc boada miguel lozano núria coll xavi coral 
Martes, 3 de septiembre de 2013 • 00:21h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]