Gay de Liébana
Aquest dijous, el programa DIVENDRES oferirà una classe magistral d’economia amb el professor Josep Maria Gay de Liébana, coincidint amb la publicació del seu darrer llibre "¿Dónde estamos?". Xavi Coral i Tian Riba parlaran amb el catedràtic que analitza amb profunditat la situació actual de l’economia en la seva nova publicació.

Dijous es també el dia dels negocis d’èxit, amb el repàs setmanal de les idees d’empresa catalana que ens porta el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Enguany ens presentarà els finalistes del XXII Premi Jove Empresari de Catalunya, que l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) va lliurar la setmana passada.

També hi comptarem amb la participació del periodista Antoni Bassas, amb "La setmana del Bassas". L’Antoni ens dona la seva visió molt personal dels temes que han estat d’actualitat en els últims dies.

I amb la proximitat del proper festival Canet Rock, parlem amb un dels artistes que hi pàrticiparà: Josep Maria Mainat! Ocasió històrica per gaudir en directe dels grans éxits de La Trinca. Ens donarà tots els detalls d’aquest aconteixement al nostre plató.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas josep maria gay de liébana josep maria mainat pau garcia-milà tian riba xavi coral 
Jueves, 25 de junio de 2015 • 11:26h.

Gay de LiébanaEl curs ha començat al magazín DIVENDRES i durant aquest segon programa de la temporada hem convidat el doctor en economia i professor de la Universitat de Barcelona Josep Maria Gay de Liébana, autor, entre d'altres, del llibre "España se escribe con E de Endeudamiento". Avui, però, no parlarem ni de crisi ni de rescat amb el professor Gay de Liébana. Tractarem del tema de la bombolla del futbol. Després d'un estiu en què el mercat futbolístic ha tornat a moure xifres que maregen, l'economista ens explicarà quin impacte econòmic té i ens parlarà de la situació dels clubs espanyols i del perill de desaparició de molts clubs en el futur més immediat.

Després connectarem en directe amb Espartac Peran des de Montgat, aquesta jornada acompanyat de la nostra col·laboradora Núria Coll, per descobrir-nos els racons i les cales més especials d'aquesta localitat d'El Maresme. A més a més, amb el científic Marc Boada ho sabrem tot sobre els diferents tipus de sorra que trobem a les platges catalanes.

A més a més, aprofitant la proximitat de la platja us mostrarem de més a prop un esport marí que cada vegada té més adeptes: el submarinisme. Agafeu aire perquè tindrem amb nosaltres Miguel Lozano, montgatí campió d'apnea (també conegut com a submarinisme a pulmó) que té una capacitat d'immersió de 117 metres, cosa que només poden fer... tres persones a tot món!

La tertúlia d'actualitat tornarà a analitzar el més destacat de l'actualitat del món des del punt de vista de Marina Llansana, Màrius Carol, Antonio Franco, Pere Mas i Tian Riba, sota la moderació de Xavi Coral.

Participa en directe al nostre programa a través de les xarxes socials Twitter i Facebook.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran josep maria gay de liébana marc boada miguel lozano núria coll xavi coral 
Martes, 3 de septiembre de 2013 • 00:21h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]