Pau García-MilàI aquesta temporada continuem parlant de negocis d'èxit a DIVENDRES. El jove emprenedor Pau Garcia-Milà porta aquest dimecres una nova llista de bones idees sorgides a Catalunya i que funcionen en el competitiu mercat empresarial. Us mostrarem un invent que consisteix en una taula per menjar que es converteix en una tauleta digital, un web que et permet dissenyar les teves ulleres de sol, una empresa que fa estelades de plàstic que no es deterioren mai i un lloc d'internet per fer retocs fotogràfics.

Aquest tercer dia, seguint l'Espartac pels carrrers de Montgat, descobrirem què no ens podem perdre si venim de visita a aquesta localitat d'El Maresme. A més a més, farem una mica de memòria històrica rememorant el desembarcament de 1705. Cada 11 de setembre Montgat recorda aquest fet històric que va tenir lloc durant la Guerra de Successió. En parlem amb Josep Maria Solé i Sabaté i l'historiador local Xavier Kirchner. A més a més, ens acompanyaran els Miquelets de Badalona, que ens ajudaran a il·lustrar-ho.

La tertúlia de dimecres tractarà del més destacat de l'actualitat sota la moderació de Xavi Coral i amb l'equip integrat pels periodistes i escriptors Manuel Cuyàs, Sílvia Soler, Rafael Nadal i Francesc Romeu.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria solé i sabaté manuel cuyàs miquelets de badalona pau garcia-milà rafael nadal sílvia soler xavi coral xavier kirchner 
Miércoles, 4 de septiembre de 2013 • 00:32h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]