Helena García Melero
"La mirada Terribas": la Mònica analitzarà els fets polítics, culturals i socials que més li han cridat l'atenció durant l'última setmana.

El Fòrum Econòmic Mundial reuneix novament a Davos líders polítics i empresarials d'arreu del món. És en aquest marc on Oxfam-Intermón publica "Una economia per al 99%", un nou informe en què denuncia que tan sols 8 persones (8 homes) tenen la mateixa riquesa que la meitat més pobra de la població mundial, de 3.600 milions de persones. Per parlar d'aquest informe i del cas concret de Catalunya, convidarem Íñigo Macias, responsable d'investigació i coautor de l'informe.

Aquesta setmana, a "En clau de Pardo", parlarem del tempo, és a dir, la velocitat a la qual cal interpretar o a la qual veritablement s'interpreta una composició musical. Com s'anomena cada tipus de tempo? Quants n’hi ha? Quin és el seu origen? Com sempre, si voleu saber la resposta a totes aquestes preguntes, ens ho explicarà, de manera que ho puguem entendre, el nostre expert Pedro Pardo.

Dimarts, des de Cabrera de Mar visitarem la tomba de l'actor Paco Martínez Soria; passejarem per algunes de les localitzacionsque s'han utilitzat per rodar la sèrie "La Riera" i, entre altres temes, parlarem dels Tres Tombs de la vila, que se celebren anualment des de fa 10 anys.​​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: cabrera de mar mònica terribas pedro pardo 
Lunes, 23 de enero de 2017 • 19:30h.

Cabrera Solidària
El passat dissabte 14 de setembre, la població maresmenca de Cabrera de Mar va celebrar el 2n. Torneig de Futbol Solidari en benefici del Banc d'Aliments Solidaris. A les 9 del matí es va jugar el partit de futbol entre veterans i vips al camp municipal. Entre els participans que recolzaven la iniciativa i s'esforçaven corrent darrera la pilota hi havia Xavi Torres, Vador Lladó, Xavier Escaig, Lluís Carreras, Víctor Muñoz i Andreu Buenafuente, entre molts d'altres.

El resultat del partit és el de menys, el resultat de la iniciativa sí. La recaptació dels diners per veure el partit de futbol es dedicarà íntegrament a la compra d'aliments per al Banc d'Aliments Solidaris de Cabrera de Mar.

Enhorabona a Cabrera Solidària i a totes aquelles associacions que donen un cop de mà en alleugerir el pas per a la situació económica actual.
En: Andreu Buenafuente Apoyo solidario 
Tags: andreu buenafuente cabrera de mar cabrera solidària el maresme vador lladó xavi torres 
Miércoles, 18 de septiembre de 2013 • 17:54h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]