Cabrera Solidària
El passat dissabte 14 de setembre, la població maresmenca de Cabrera de Mar va celebrar el 2n. Torneig de Futbol Solidari en benefici del Banc d'Aliments Solidaris. A les 9 del matí es va jugar el partit de futbol entre veterans i vips al camp municipal. Entre els participans que recolzaven la iniciativa i s'esforçaven corrent darrera la pilota hi havia Xavi Torres, Vador Lladó, Xavier Escaig, Lluís Carreras, Víctor Muñoz i Andreu Buenafuente, entre molts d'altres.

El resultat del partit és el de menys, el resultat de la iniciativa sí. La recaptació dels diners per veure el partit de futbol es dedicarà íntegrament a la compra d'aliments per al Banc d'Aliments Solidaris de Cabrera de Mar.

Enhorabona a Cabrera Solidària i a totes aquelles associacions que donen un cop de mà en alleugerir el pas per a la situació económica actual.
En: Andreu Buenafuente Apoyo solidario 
Tags: andreu buenafuente cabrera de mar cabrera solidària el maresme vador lladó xavi torres 
Miércoles, 18 de septiembre de 2013 • 17:54h.

Tito VilanovaGuardiola acaba els seus dies com a entrenador del FCB i Tito Vilanova és el triat per assumir aquest càrrec tan important, però qui és Tito Vilanova? Al programa d'avui volem conèixer millor el que serà el proper entrenador del Barça a través de gent molt propera a ell, com Xavi Torres, periodista d'esports de Tv3, Marcos López, periodista esportiu d'El Periódico, Lu Marin, periodista esportiu d'"El País", l'exfutbolista i company Xavier Sánchez Jara "El Bigotis" i Sergi Lluís Cruz "Sepu", entrenador del Palafrugell i amic personal de Tito.

També continuarem explorant la localitat de Moià al costat d'Espartac Peran, que ens ha preparat dues trobades sorprenents per a aquesta tarda. En primer lloc, coneixerem el Picanyol, el creador d'"Ot el Bruixot", l'autor català d'un dels personatges més mítics de les vinyetes de la revista Cavall Fort. I més tard ens endinsarem en l'univers de la companyia teatral La Fura dels Baus, que també són de Moià, amb els quals farem un recorregut al.lucinant pels moments més salvatges de la seva trajectòria al costat de Carlos Padrissa i Pere Tantiñá... Tots dos ens han preparat un espectacle "marca de la casa", des de la plaça Major de Moià.

I a plató, Xavi Coral i Tian Riba faran una entrevista a l'expresident d'Esquerra Republicana de Catalunya Josep Lluís Carod-Rovira, just un dia abans que compleixi 60 primaveres.

En directe a les 16:40h., a Tv3.

[ Un "Divendres" más cerca de Tito Vilanova ]
Leo MessiL'actualitat esportiva és un tema que sempre ens agrada seguir molt de prop des de la redacció de DIVENDRES. Ahir va ser el lliurament a Zurich del guardó Pilota d'Or 2012, amb una important representació blaugrana entre els seus candidats... avui volem parlar del guanyador d'aquest important trofeu, al costat d'uns autèntics especialistes en matèria esportiva: Josep Maria Minguella, Xavi Torres, Sique Rodríguez (autor del llibre "Educats per guanyar") i la intervenció via connexió telefònica de Jorge Messi, pare de Leo Messi.

Avui també parlarem d'aliments que poden ajudar-nos a millorar la nostra salut, amb la nutricionista particular del programa, la doctora Montse Folch. Tractarem específicament quin tipus de dieta és la més indicada si volem deixar de fumar.

I en aquests temps que corren en els que la crisi és el missatge, ens fem ressò de com ha deixat petjada la situació de recessió econòmica en els missatges publicitaris. Ens acompanya l'expert en sociologia i comunicació Lluís Pastor, i el publicista Joaquín Lorente, per tractar més de prop aquesta nova realitat al món de la publicitat.

No et quedis a la banqueta i juga aquesta tarda amb nosaltres a DIVENDRES a les 16:40h. a Tv3.

[ El balón de oro marca un gol en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: barça fútbol joaquín lorente josep m. minguella lluís pastor messi montse folch sique rodríguez xavi torres 
Martes, 10 de enero de 2012 • 00:00h.

Rosa Maria Sardà i Verónica ForquéS'ho han guanyat a pols. Rosa Maria Sardà i Verónica Forqué seran encara més divines a partir d'ara. Totes dues actrius es troben en aquests moments immerses de ple en el rodatge de "Dues dones divines", una nova sèrie d'humor per Tv3, en la qual donen vida a Mimi i Piluca, dues senyores que ja han passat la cinquantena, però que no per això renuncien a viure la vida amb actitud teen. "Divines" representa la culminació d'una de les fantasies de Verónica Forqué, la de fer una sèrie on tots els personatges parlin en català, menys ella. Amigues a la ficció i també a la realitat, una de Madrid, l'altra de Barcelona..., la Sardà i la Forqué formen un tàndem de luxe, que aquesta tarda tindrem el privilegi de tenir amb nosaltres en el plató de DIVENDRES.

I parlant de Madrid i Barcelona, ens en anirem al costat de Miki Esparbé fins al Santiago Bernabéu, per oferir-vos un reportatge exclusiu sobre el partit d'ahir, amb un final previsible, on Miki acaba fins al cap- damunt de merengues.

Seguirem tota l'actualitat de l'endemà de l'anada de la Champions a la taula d'esports que hem organitzat amb els experts Victor Patsi, Bernat Soler, Xavi Torres i Lluís Canut.

DIVENDRES, el magazín català del segle XXI. Sintonitza'ns cada dia en directe a les 16:40h., a Tv3.

[ Divinas en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: bernat soler lluís canut rosa maria sardà verónica forqué victor patsy xavi torres 
Jueves, 28 de abril de 2011 • 00:09h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]