Jordi FabregatLa nova reforma de la llei que garanteix les pensions ha suscitat tot tipus d’incògnites i inquietuds i la nova llei de pensions que planteja el govern de Mariano Rajoy ja ha rebut crítiques per part de diversos sectors. Si teniu dubtes sobre aquesta qüestió, dijous hem convidat el professor d’ESADE Jordi Fabregat, doctor en Administració i Direcció d’Empreses, per respondre tots els dubtes que genera aquesta reforma.

Aquest últim dia a Malgrat de Mar descobrirem els racons que no ens podem perdre si anem de visita, i, a més a més, coneixerem la història d’un explorador català, Félix Cardona, nascut en aquesta població. Félix Cardona va descobrir el Salt de l’Àngel, el salt d’aigua més alt del món. Coneixerem la seva història i la d’altres grans exploradors catalans amb el periodista Enric Calpena.

També dedicarem un espai del programa a presentar-vos la nova programació del Canal 33. Coneixem les novetats en la programació del nou 33 per a la nova temporada i parlarem amb algunes de les seves cares més conegudes. I com és habitual cada dijous, el periodista Antoni Bassas portarà "La setmana del Bassas", amb la seva visió original i divertida al voltant de l’actualitat dels últims dies.

DIVENDRES, diàriament a Tv3 a les 16:40h.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas enric calpena jordi fabregat 
Jueves, 3 de octubre de 2013 • 01:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]