Jordi FabregatLa nova reforma de la llei que garanteix les pensions ha suscitat tot tipus d’incògnites i inquietuds i la nova llei de pensions que planteja el govern de Mariano Rajoy ja ha rebut crítiques per part de diversos sectors. Si teniu dubtes sobre aquesta qüestió, dijous hem convidat el professor d’ESADE Jordi Fabregat, doctor en Administració i Direcció d’Empreses, per respondre tots els dubtes que genera aquesta reforma.

Aquest últim dia a Malgrat de Mar descobrirem els racons que no ens podem perdre si anem de visita, i, a més a més, coneixerem la història d’un explorador català, Félix Cardona, nascut en aquesta població. Félix Cardona va descobrir el Salt de l’Àngel, el salt d’aigua més alt del món. Coneixerem la seva història i la d’altres grans exploradors catalans amb el periodista Enric Calpena.

També dedicarem un espai del programa a presentar-vos la nova programació del Canal 33. Coneixem les novetats en la programació del nou 33 per a la nova temporada i parlarem amb algunes de les seves cares més conegudes. I com és habitual cada dijous, el periodista Antoni Bassas portarà "La setmana del Bassas", amb la seva visió original i divertida al voltant de l’actualitat dels últims dies.

DIVENDRES, diàriament a Tv3 a les 16:40h.

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas enric calpena jordi fabregat 
Jueves, 3 de octubre de 2013 • 01:01h.

Espartac PeranComencem la setmana a DIVENDRES enviant l'Espartac Peran a la població de Castellar del Vallès. Són diverses les qüestions que ens han sorgit, un cop hem arribat a aquesta magnífica localitat de la comarca del Vallès Occidental. Per començar: Per què aquí de les mongetes blanques se'n diu "ganxets"? A què es refereixen la gent de Castellar del Vallès quan parlen d'anar a menjar un "codonyac"? Resoldrem aquestes i altres qüestions lingüístiques al costat de l'escriptor Màrius Serra, que un dilluns més torna amb la seva secció "Paraules en ruta", per descobrir el significat d'expressions i vocables específics de cada zona que visitem.

A plató, Xavi Coral entrevistarà el doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap del Servei de Medicina Preventiva de l'Hospital Clínic de Barcelona. Coneixerem més a fons les fases en què s'estructura l'eradicació d'una epidèmia vírica, i concretament ens centrarem en els refredats, epidèmia que torna any rere any i que podem prevenir seguint uns senzills consells.

Els nois del Cor de Sant Esteve de Castellar del Vallès ens delectaran amb una versió molt especial de la sintonia del programa, i comentarem tota l'actualitat del dia i del cap de setmana amb els nostres tertulians dels dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Agustí Esteve i Tian Riba. Avui amb la col.laboració especial d'Enric Calpena.

En directe, 16:30h., a Tv3.

[ Esta semana, es "Divendres" en Castellar del Vallés ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve antoni trilla enric calpena màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 15 de octubre de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]