La família irreal
Queco Novell, Mireia Portas i Toni Albà tornen al plató de DIVENDRES i al teatre amb l’espectacle "La familia irreal", que ja va batre rècords de públic durant la primera edició. Aquest musical esbojarrat, protagonitzat pels personatges de "Polònia", torna aquesta setmana al teatre Victòria amb noves cançons, nous gags i altres sorpreses, de la mà de la productora Minoria Absoluta i la companyia de teatre Dagoll Dagom. Polèmic per a alguns, irreverent per a uns altres, veritat per a alguns, ficció per a d'altres... La familia irreal ens visita avui per parlar-nos de la seva reestrena.

El nostre equip d’exteriors continua a Vilanova de Sau, i avui centrarem les dues connexions d’exteriors per conèixer de més a prop, al costat d’Espartac Peran, diferents maneres de descobrir el famós pantà de Sau i el seu entorn. Aigua, natura, esports com esquí nàutic, "wakeskate", canoes, bicicleta, passejades a peu.

A més a més, aquest any, el pantà de Sau commemora el 50è aniversari de la seva construcció. Coneixem la història del pantà i dels canvis que va portar a la vida del poble, amb Josep Maria Soléi Sabaté i diferents persones que van viure la transformació del poble.

El repàs de l’actualitat centrarà la nostra atenció durant la tertúlia moderada per Xavi Coral, amb els punts de vista d’uns col·laboradors de luxe: Manel Cuyàs, Sílvia Soler, Jordi Barbeta, Francesc Romeu i Tian Riba.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: la família irreal mireia portas queco novell toni albà 
Miércoles, 16 de octubre de 2013 • 00:45h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]