Mònica Terribas
Una altra vegada ens acompanya Mònica Terribas per fer-nos saber els temes que més li han cridat l’atenció durant aquesta setmana i analitzar-los des del seu particular punt de vista.

Dimarts ens endinsem en la Festa de la Llum (que tindrà lloc el proper cap de setmana), commemoració de l’arribada de l’aigua a Manresa el segle XIV, que té una càrrega de misteri que genera interès i curiositat. Veurem imatges de l’espectacle i, fins i tot, comptarem amb alguna de les escenificacions que es podran veure durant el cap de setmana. Repassarem molts altres temes importants a la capital del Bages, com la cuina del bacallà, pròpia de la Quaresma, i la Transèquia, una caminada-cursa que es fa a l’entorn de la sèquia que va de Balsareny a Manresa i que comentarem en companyia de Núria Picas, recentment reconeguda com a Millor Esportista de Catalunya de l’any 2015.

A causa de la petició dels nostres espectadors i gràcies a la multitud de preguntes que ens han arribat i que no hem pogut contestar, ens trobem en l’obligació de fer una segona part del tema de la Llei de Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentals que actualment regeixen a Catalunya. Ens tornarà a acompanyar per respondre tots els dubtes l’advocada i directora de Gabarró Advocats-Herències, Meritxell Gabarró.

Entrevistarem també algunes de les actrius que interpreten al Teatre Poliorama "El Florido Pensil-Nenes", la història del dia a dia de cinc noies sotmeses a l’absurda i il·lògica brutalitat del sistema educatiu que va dominar l’Espanya de la postguerra. Seuran al sofà vermell amb nosaltres Lloll Bertrán, Mireia Portas i Victòria Pagès.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: lloll bertrán meritxell gabarró mireia portas mònica terribas núria picas victoria pagès 
Martes, 16 de febrero de 2016 • 00:16h.

I Congrès Femení de Supervivències
El proper dissabte 23 de maig al Morell (Tarragona) torna el I Congrés Femení de Supervivències en el que es podran veure unes congressistes de primer nivell: Sílvia Abril, Mireia Portas, Anna Bertran i Carolina Noriega.

El I Congrés Femení de Supervivències sota la direcció de Reichel Delgado, és una cita ineludible en la que es presentaran les novetats en la investigació sobre la feina, la família, els homes i l'amistat. Una trobada que vol ensenyar als seus assistents com analitzar la personalitat dels companys de feina segons el tuppers que porten per dinar, com examinar el perfil d'un ex a Facebook i saber si les coses li van millor que a un mateix, com deixar a un cunyat sense arguments en el dinar dels diumenges o com fugir dels amics amb dret a més, per posar alguns exemples.

I Congrès Femení de Supervivències
El I Congrés Femení de Supervivències es pot veure al Centre Cultural del Morell, el 23 de maig a les 21h. La venda d'entrades és a la taquilla del mateix Centre Cultural (carrer de la Coma, 2). L'horari és de dilluns a divendres de 17h. a 21h. o al telèfon 977 84 21 76.
En: Congrés Femení 
Tags: anna bertran carolina noriega mireia portas reichel delgado silvia abril 
Miércoles, 13 de mayo de 2015 • 11:20h.


I Congrés Femení de Supervivències
Fins el 28 de setembre, Teatre BARTS (Barcelona) → Entrades

Barcelona no s'ha pogut negar a l'evidència. Després de l'èxit aconseguit el passat mes de juliol, el públic demanava el retorn de les quatre doctores conferenciants: Silvia Mayo, Débora Dora, Carolina Miga i Mireia Doors. I clar, com no tenen res més a fer (que investigar i fer xerrades, volem dir) han acceptat repetir.

Del 19 al 28 de setembre el Teatre BARTS torna a ser la seu d'aquest I Congrés Femení de Supervivències en el que es podran veure aquestes congressistes de primer nivell. Sílvia Abril, Mireia Portas, Anna Bertran i Carolina Noriega tornen a posar-se al capdavant de ponències d'allò més interessants. Elles seran les encarregades de posar aquest congrés en la primera posició dels congressos més divertits del món.

EL TERRAT i The Project davant la creixent demanda de seminaris i congressos a la ciutat de Barcelona, van presentar-lo el passat 2 de juliol sota la programació del GREC Festival de Barcelona. Tant aquesta nova edició con aquella primera tenen com a objectiu presentar una sèrie de ponències sobre les preocupacions universals de les dones (i indirectament dels homes).

El I Congrés Femení de Supervivències sota la direcció de Reichel Delgado, és una cita ineludible en la que es presentaran les novetats en la investigació sobre la feina, la família, els homes i l'amistat. Una trobada que vol ensenyar als seus assistents com analitzar la personalitat dels companys de feina segons el tuppers que porten per dinar, com examinar el perfil d'un ex a Facebook i saber si les coses li van millor que a un mateix, com deixar a un cunyat sense arguments en el dinar dels diumenges o com fugir dels amics amb dret a més, per posar alguns exemples.

I Congrés Femení de Supervivències
I Congrés Femení de Supervivències a:
@ElTerrat | @ElTerratTeatro | @TheProject | @BartsBcn

@SilviAbril | @AnnaBertran | @CarolinaNorieg | @MireiaPortas | @ReichelDelgado

I Congrés Femení de Supervivències
Barcelona està d'enhorabona, ja que serà la primera ciutat del món en acollir un dels congressos més transgressors del moment, la primera edició del Congrés Femení de Supervivències. Un congrés que no té res envejar al Mobile World Congress o al Denim by Première Vision i que és capaç de prometre diversió en estat pur al seus assistents des del primer minut. Una cita en la que simplement els caldrà deixar-se emportar i gaudir de l'espectacle.

Del 2 al 13 de juliol el Teatre BARTS serà la seu d'aquest I Congrés Femení de Supervivències en el que es podran veure unes congressistes de primer nivell com Sílvia Abril, Mireia Portas, Anna Bertran i Carolina Noriega al capdavant de ponències d'allò més interessants. Elles seran les encarregades de posar aquest congrés en la primera posició dels congressos més divertits del món.

EL TERRAT i The Project davant la creixent demanda de seminaris i congressos a la ciutat de Barcelona presenten aquesta proposta que es troba dins la programació del GREC Festival de Barcelona. Aquesta primera edició del congrés té com a objectiu presentar una sèrie de ponències sobre les preocupacions universals de les dones (i indirectament dels homes).

El I Congrés Femení de Supervivències, dirigit per Reichel Delgado, és una cita ineludible en la que es presentaran les novetats en la investigació sobre la feina, la família, els homes i l'amistat. Una trobada que vol ensenyar als seus assistents com analitzar la personalitat dels companys de feina segons el tuppers que porten per dinar, com examinar el perfil d'un ex a Facebook i saber si les coses li van millor que a un mateix, com deixar a un cunyat sense arguments en el dinar dels diumenges o com fugir dels amics amb dret a més, per posar alguns exemples.

Amb aquesta co-producció EL TERRAT i The Project segueixen endavant la seva aliança que es va iniciar el passat 2012 a l'espai BARTS amb la programació de continguts de comèdia i el cicle de conferències INSTINT, entre d'altres projectes com el Festival de la Porta Ferrada.

I Congrés Femení de Supervivències
I Congrés Femení de Supervivències a:
The Project | Teatre BARTS | GREC Festival de Barcelona

@ElTerrat | @ElTerratTeatro | @TheProject | @BartsBcn

@SilviAbril | @AnnaBertran | @CarolinaNorieg | @MireiaPortas | @ReichelDelgado

'Magical H¡story Club'
Aquest dimecres, rebrem una visita molt especial al plató de DIVENDRES. El guionista Marc Crehuet vindrà acompanyat dels personatges històrics que apareixen a "Magical history club", el seu un nou espectacle teatral produït per Minoria Absoluta. Stephen Hawking ha obert un forat en el temps i porta al present Cleopatra, Maria Magdalena, Freud, Hitler i Gandhi. Els actors Mireia Portas, Betsy Túrnez, Queco Novell, Lluís Villanueva i Alain Hernández son els encarregats de donar vida a aquests personatges històrics que pujaran molt aviat a l’escenari del teatre Coliseum de Barcelona per fer-nos riure a cop de monòleg.

Durant la connexió amb Espartac Peran des de Navàs, un transmetrem la passió per la vinya i l’oli que es viu en aquesta localitat. A Navàs cada vegada hi ha més aficionats a produir el seu propi vi i també oli. Coneixem les històries de tres persones que a partir d’aquesta passió han donat un autèntic gir a les seves vides.
A més a més, coneixerem el centre d’apropament a la natura de Navàs, un peculiar centre d’acollida d’animals que permet a petits i grans veure, tocar i escoltar la natura. Mostrarem  en directe alguns dels curiosos animals que hi viuen.

La tertúlia d’actualitat protagonitzarà el primer blog del programa, amb les opinions i punts de vista de Xavi Coral i els tertulians Manuel Cuyàs, Francesc Romeu, Neus Tomàs i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: alain hernández betsy turnez lluís villanueva marc crehuet mireia portas queco novell 
Miércoles, 12 de marzo de 2014 • 00:03h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]