Tricicle
Us hi esperem en directe aquest divendres a DIVENDRES, amb un programa ple d’humor i bones vibracions al costat d’El Tricicle. Ens acompanyen Carles Sans, Joan Gràcia i Paco Mir, que presenten al teatre Poliorama el que serà el seu últim espectacle de nova creació sobre els escenaris: "Bits" un xou que ells mateixos han descrit com "un espectacle d'humor ple de BITS que transmeten GAGS a la velocitat de la llum".

No hi faltarà la secció estrella abans de començar el cap de setmana, la tertúlia interactiva de "La Riera", amb la participació de tots els nostres espectadors a través de les xarxes i dels col·laboradors a la taula: l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, David Balaguer i Fermí Fernàndez. Aquesta setmana ha estat de reconciliacions i de segones oportunitats: els germans Batea s'han acostat una mica més, la Mariona, que ha tornat a Sant Climent, ha fet les paus amb la família i sembla que ja ningú li té en compte el que ha fet en el passat. Però, per què ha vingut la Mariona? Què busca? Mirarem d'esbrinar-ho.

A més a més, Marc Giró respondrà les consultes dels espectadors sobre bona educació i bones maneres poc abans de perdre qualsevol intent d’estil amb l’aparició de la nova disfressa que lluirà Àngel Llàcer, que vindrà amb el cantant Manu Guix per interpretar una cançó dedicada al Papiol. Junts són "Els optimistes" de Catalunya Ràdio.

A Tv3, les tardes són tardes de DIVENDRES (16:40h.)

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: bits carles sans joan gràcia paco mir tricicle 
Viernes, 22 de noviembre de 2013 • 00:38h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]