'Paradise'
"Paradise" a:
—Barcelona: 27 de desembre, 3, 10, 17 i 24 de gener, Teatre Poliorama | Entrades

Arriba la comèdia "Paradise", escrita i dirigida per Oriol Vila i Raquel Salvador, protagonitzada per Albert Baró, Artur Busquets, Elisabet Casanovas, Adrian Grösser i Albert Salazar i que es pot veure tots els dimarts a les 21 hores a partir del 20 de desembre i fins al 10 de gener al Teatre Poliorama.

El muntatge neix de la participació de Nico&Sunset Productions en les jornades professionals del SINGLOT FESTIVAL 2016, sent una de les produccions guanyadores de l'edició d'enguany. La proposta presentada es basava en dues peces breus de microteatre, que unides i sumades a una tercera d'inèdita, creen la comèdia "Paradise". Una idea sorgida del treball en les taules de cooperació dins del marc del SINGLOT FESTIVAL amb participació dels principals representants de la indústria escènica.

'Paradise'
"Paradise" són tres històries que passen en un mateix espai, l'habitació d'un prostíbul. Nico&Sunset Productions planteja una comèdia formada per tres relats independents en els que un elenc de cinc actors interpretaran a diferents personatges.

L'obra ens parla de la família, de la soledat i de l'amor. Una comèdia construïda des del drama, amb tocs esperpèntics i compromesa en donar veu a col.lectius desfavorits amb protagonistes transexuals, discapacitats intel.lectuals sempre des de l'honestedat i fugint de la frivolitat. Tres històries colpidores.

Nico&Sunset Productions es van donar a conèixer al 2014 amb la seva web sèrie "Nico&Sunset", rodada íntegrament amb un telèfon mòbil. Participen com a coproductors EL TERRAT i Tricicle.

'Paradise'
En: Singlot Festival Teatro (General) 
Tags: el terrat nico&sunset produccions paradise teatre poliorama tricicle 
Martes, 13 de diciembre de 2016 • 12:58h.


Hoy EN EL AIRE rizamos el rizo del humor gracias a la presencia de Joan Gràcia, Carles Sans y Paco Mir, Tricicle, que vienen a presentarnos la segunda temporada de su espectáculo "Bits".

Javier Coronas viene dispuesto a presentarnos el segundo episodio de "Sexo en Nuevo Ayer", aunque no tenemos claro que las pelucas vayan a estar listas, así que nunca se sabe.

Y tendremos una nueva entrega de "Quién miente" (quién miente, el juego que juega con tu mente ¡dímelo mamá!).

¿Rizar el rizo del humor significa hacerle una permanente afro? ¿Serán nuestros chicos de "Sexo en Nuevo Ayer" más de cóctel o carajillo de Soberano? ¿Si regalamos nuestro atril de cartón, con qué jugará Coronas?

(Casi) Todas las respuestas el miércoles 18 de febrero en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.


EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero carles sans joan gràcia paco mir tricicle 
Miércoles, 18 de febrero de 2015 • 01:00h.

Tricicle
Us hi esperem en directe aquest divendres a DIVENDRES, amb un programa ple d’humor i bones vibracions al costat d’El Tricicle. Ens acompanyen Carles Sans, Joan Gràcia i Paco Mir, que presenten al teatre Poliorama el que serà el seu últim espectacle de nova creació sobre els escenaris: "Bits" un xou que ells mateixos han descrit com "un espectacle d'humor ple de BITS que transmeten GAGS a la velocitat de la llum".

No hi faltarà la secció estrella abans de començar el cap de setmana, la tertúlia interactiva de "La Riera", amb la participació de tots els nostres espectadors a través de les xarxes i dels col·laboradors a la taula: l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, David Balaguer i Fermí Fernàndez. Aquesta setmana ha estat de reconciliacions i de segones oportunitats: els germans Batea s'han acostat una mica més, la Mariona, que ha tornat a Sant Climent, ha fet les paus amb la família i sembla que ja ningú li té en compte el que ha fet en el passat. Però, per què ha vingut la Mariona? Què busca? Mirarem d'esbrinar-ho.

A més a més, Marc Giró respondrà les consultes dels espectadors sobre bona educació i bones maneres poc abans de perdre qualsevol intent d’estil amb l’aparició de la nova disfressa que lluirà Àngel Llàcer, que vindrà amb el cantant Manu Guix per interpretar una cançó dedicada al Papiol. Junts són "Els optimistes" de Catalunya Ràdio.

A Tv3, les tardes són tardes de DIVENDRES (16:40h.)

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: bits carles sans joan gràcia paco mir tricicle 
Viernes, 22 de noviembre de 2013 • 00:38h.

El Tricicle - Forever young
Los clásicos del rock and roll vistos por los clásicos del teatro gestual de nuestro país. El Tricicle dirigen en Madrid "Forever young", un musical dónde seis ancianos que viven en un geriátrico sin nada que hacer se dedican a aprovechar sus últimos días rememorando canciones como "Light my fire" de The Doors, "Satisfaction" de los Rolling Stones, "Roxanne" de The Police o el "I will survive" de Gloria Gaynor, entre otros.

Y además hoy es día de aniversarios. Twitter cumple 5 años y como nos gustan las redes sociales lo celebramos con el hashtag #twitteradictos y la pregunta: ¿Cuándo te diste cuenta que estabas muy enganchado al Twitter?

Y también hace 5 años que nació laSexta que, por cierto, también está en Twitter. Durante toda esta semana celebraremos el aniversario de la cadena. Hoy lo haremos organizando el Campeonato de España de caer como Lopetegui.


En: BNyBFN laSexta 
Tags: lasexta2 tricicle twitter 
Lunes, 21 de marzo de 2011 • 12:33h.

El TricicleSí, amiguitos del humor, hoy nos visita El tricicle. Han hecho un gag de 300 segundos para celebrar que llevan 30 años haciéndonos reír, acaban de estrenar la adaptación de "Spamalot" en Madrid y están preparando la "Enciclopedia Tricicle". Y todo sin soltar palabra. Algo que a los que nos gusta el humor de verdad nos llena de orgullo y satisfacción pero que a los logopedas infantiles les causa un poco de resquemor, ellos siguen pensando que hablar es importante. Debe ser porque no han visto nunca un discurso de un político. Pobrecillos los logopedas. Total, que esta noche en BFN, El tricicle con un montón de cosas nuevas que contarnos.

También estará Berto, que sí que habla, pero lo hace con mucha gracia y mucha chispa. Y cómo no, Ana Morgade, que parece que le ha cogido el gustillo a esto de salir en BFN. Y nosotros que se lo agradecemos.

Ya sabéis, BUENAFUENTE, a partir de la media noche en laSexta.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: teatro tricicle 
Domingo, 11 de octubre de 2009 • 11:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]