Xavier Sala i MartínAquest dijous, torna a DIVENDRES el catedràtic d’economia Xavier Sala i Martín. Durant aquesta temporada, el professor Sala i Martín segueix amb les seves classes magistrals d’economia, al costat  de Xavi Coral i Tian Riba.

També ens visita un altre habitual dels dijous, el periodista Antoni Bassas. Repassem l’actualitat dels últims dies des de l’observatori de "La setmana del Bassas".

I saludem el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, que torna amb un munt de noves propostes de negoci d’èxit sorgides a Catalunya. Enguany coneixerem la historia d’un català que ha creat l’únic gelat del món que canvia de color, una empresa que envia als seus clients l’esmorzar a domicili i una plataforma a internet que organitza els concerts que li demanen els fans.

Aprofitant el nostre últim dia des dels Prats del Rei, descobrim què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat amb l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté que ens acompanya en un recorregut per les restes del campament d’instrucció del XVIIIè Cos de l’Exèrcit Popular de la República durant la Guerra Civil. Sabrem com hi vivien els soldats i quina importància va tenir aquest campament durant la guerra.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas josep maria solé i sabater pau garcia-milà xavi coral xavier sala i martín 
Jueves, 4 de septiembre de 2014 • 00:08h.

Manel Esteller
Aquest dimarts ens visita al plató de DIVENDRES el doctor Manel Esteller, director del programa d’epigenètica i biologia del càncer a l’Institut d’investigació Biomèdica de Bellvitge. El doctor Esteller és reconegut internacionalment per les seves investigacions sobre el càncer i tot just acaba de publicar el llibre "Aposta per la salut", on marca una sèrie de pautes per veure el futur de la malaltia amb ulls optimistes.

Durant les connexions amb l’Espartac des de Calaf, coneixerem a fons el seu mercat al costat de l’historiador Josep Maria Solé i Sabater, el cuiner Pep Nogué i la il·lustradora Pilarín Bayés. A més a més, parlarem dels orígens de la pesseta: el calafí Laureà Figuerola va ser el ministre que va implantar-la i en coneixerem les curiositats a partir de pessetes de diferents èpoques.

I  comentarem el més destacat de l’actualitat del dia amb Xavi Coral i els col·laboradors del programa Marina Llansana, Antonio Franco, Vicent Sanchís, Pere Mas i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria solé i sabater pep nogué pilarín bayés xavi coral 
Martes, 13 de mayo de 2014 • 00:30h.

Lluís Canut
Al programa DIVENDRES hem començat el 2014 plens d'energia i amb molta força, com la que transmet Santi Serratosa, el bateria de la banda de rock Gossos. En Santi és expert en percussió corporal, i avui ens explicarà des de Roda de Ter els principis bàsics d'aquesta disciplina musical, vessant de la musicoteràpia. A més a més, coneixerem els principals gestos per practicar-la i quins beneficis ens pot aportar.

També des de Roda de Ter, connectarem amb Espartac Peran i l'historiador Josep Maria Solé i Sabater per conèixer els fets que van marcar la guerra de successió. Ja som a l'any del tricentenari i per això expliquem de manera senzilla els fets bàsics per situar-nos en els fets històrics, a escala catalana i europea, que van portar als fets que commemorem aquest any.

A plató ens esperen dues grans tertúlies, la primera, la tertúlia d'actualitat que obrirà la tarda amb la moderació de Xavi Coral i les opinions d'Antonio Franco, Francesc Romeu, Marina Llansana, Sílvia Soler, Vicent Sanchis, Pere Mas i Tian Riba.

I la segona tertúlia amb el periodista esportiu Lluís Canut i el nostre col·laborador Tian Riba, per conèixer l'actualitat futbolística amb tots els ets i uts.

Us hi esperem! El 2014 seguim al vostre costat amb molts més DIVENDRES.
En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran josep maria solé i sabater lluís canut tian riba xavi coral 
Miércoles, 8 de enero de 2014 • 00:25h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]