Imanol AriasEs pot canviar el destí de milions de persones condemnades a la pobresa, a la ignorància o a la malaltia? La pel·lícula "Vicenç Ferrer" tracta de donar resposta a aquestes preguntes abordant la vida i l’obra social del missioner Vicenç Ferrer, l'home que va tornar la dignitat a una casta que es considerava que la formaven persones intocables i miserables. Aquesta tv movie la podrem veure a Tv3 el 14 de juny, però avui, a DIVENDRES, parlarem amb el seu protagonista, l’actor Imanol Arias, i amb Moncho Ferrer, un dels fills del missioner.

També seguirem l’Espartac, que ha anat a Folgueroles per repassar la figura de Jacint Verdaguer, nascut en aquesta població. Visitarem en directe la casa-museu amb l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté, l’actriu Estel Solé i el músic Pep Poblet.

I des de l’anunci de l’abdicació del rei, l’actualitat és un terreny amb molts punts de vista per comentar dins del marc de la nostra tertúlia, moderada per Xavi Coral i amb la col·laboració de Marina Llansana, Vicent SanchisPere Mas i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: imanol árias josep maria solé moncho ferrer pep poblet 
Martes, 3 de junio de 2014 • 00:14h.

Tertúlia de 'La Riera'
Tornen a DIVENDRES els tertulians de "La Riera": l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernandez. En aquesta ocasió, amb moltes ganes de parlar de l'Albert i la Tina. Creieu que anirà a més, aquesta relació? La Núria està disposada a fer-ho impossible? També parlarem del Tito, perquè sembla que això que la Lucía no el vulgui veure més no ho porta amb tanta esportivitat com sembla. I abordarem el futur de Batea Maresme. Aconseguirà l'Edgar convèncer els seus companys que és la millor opció per al futur de la fonda? Com sempre, amb la participació de tots els nostres seguidors a través de les xarxes socials, els principals protagonistes de la tertúlia.

També us mostrarem una versió entranyable de "La història de Catalunya", amb la il·lustradora Pilarín Bayés i l’historiador Josep Maria Solé, que publiquen aquesta nova referència sobre la història de Catalunya en set volums.

Amb l’expert en bon gust i bona educació Marc Giró parlarem de com no hem de perdre l’estil durant les festes de Carnaval. A més a més donarem alguns consells per mantenir les bones maneres quan anem al metge, concretament al ginecòleg.

I "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, Manu Guix i Àngel Llàcer, tornen a pujar a l’escenari per interpretar una cançó dedicada a Ripollet, localitat que ens ha acollit durant tota la setmana.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: àngel llàcer josep maria solé manu guix marc giró pilarín bayés 
Viernes, 28 de febrero de 2014 • 00:34h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]