Imanol AriasEs pot canviar el destí de milions de persones condemnades a la pobresa, a la ignorància o a la malaltia? La pel·lícula "Vicenç Ferrer" tracta de donar resposta a aquestes preguntes abordant la vida i l’obra social del missioner Vicenç Ferrer, l'home que va tornar la dignitat a una casta que es considerava que la formaven persones intocables i miserables. Aquesta tv movie la podrem veure a Tv3 el 14 de juny, però avui, a DIVENDRES, parlarem amb el seu protagonista, l’actor Imanol Arias, i amb Moncho Ferrer, un dels fills del missioner.

També seguirem l’Espartac, que ha anat a Folgueroles per repassar la figura de Jacint Verdaguer, nascut en aquesta població. Visitarem en directe la casa-museu amb l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté, l’actriu Estel Solé i el músic Pep Poblet.

I des de l’anunci de l’abdicació del rei, l’actualitat és un terreny amb molts punts de vista per comentar dins del marc de la nostra tertúlia, moderada per Xavi Coral i amb la col·laboració de Marina Llansana, Vicent SanchisPere Mas i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: imanol árias josep maria solé moncho ferrer pep poblet 
Martes, 3 de junio de 2014 • 00:14h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]