'Divendres'
Aquest dimecres, el color verd serà el protagonista durant les connexions amb Espartac Peran des de Bescanó. Us mostrarem com són i com funcionen els "vehicles verds" amb Marc Grañén, creador de jardins ambulants. També anem d’excursió per la "via verda" que va d’Olot a Girona, la primera de Catalunya, de la mà de Dani Ramírez. I a més, la Núria Coll ens parla dels "sucs verds", de què ja va parlar fa uns dies i ho tornarà a fer a petició de l’audiència.

Si us interessa la medicina alternativa i les teràpies naturals, avui hem preparat un tema sobre acupuntura, arran de la notícia de fa uns dies que el ministre Margallo s’ha aprimat quinze quilos amb l’ajuda d’aquesta tècnica. Volem saber com és possible i per això parlarem amb l’acupuntor Àlex Contijoch, que ens explica tots els beneficis de l’acupuntura.

I la tertúlia d’actualitat obrirà el programa, conduïda per Xavi Coral amb la participació de Manuel Cuyàs, Francesc Romeu, Sílvia Soler, Tian Riba i Xavier Bosch, que acaba de publicar el seu nou llibre, "Eufòria".

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: àlex contijoch dani ramírez espartac peran francesc romeu manuel cuyàs núria coll xavi coral 
Miércoles, 2 de abril de 2014 • 00:37h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]