Espartac Peran i Xavi Coral
És dimarts i és dia de festa a Sant Boi de Lluçanès. Avui és la celebració de la festa del seu patró, Sant Baldiri, i ens passejarem al costat d’Espartac Peran per alguns dels actes més significatius de la celebració. Aquesta festa popular està relacionada històricament amb la matança del porc, tema al qual dedicarem una especial atenció quan fem un petit tast del món gastronòmic que l’envolta: arengades, embotits, arrossada... En definitiva, un plat exquisit que no us podeu perdre, perquè a més a més ens acompanyarà un autèntic expert en l’art del bon menjar, el cuiner i crític culinari Pep Nogué.

A plató tocarem de peus a terra amb l’actualitat per tractar del tema de les eleccions europees. Què votem realment en aquestes eleccions? En quins aspectes podem influir realment amb el nostre vot?  Per contestar aquestes preguntes, parlem amb Andreu Olesti, catedràtic de Dret Internacional Públic de la UB.

I en la tertúlia d’actualitat d’aquest dimarts participarà el jutge Santiago Vidal. Comentarem el més destacat del dia amb ell i la resta de col·laboradors: Marina Llansana, Antonio Franco, Pere Mas i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: andreu olesti espartac peran pep nogué santiago vidal xavi coral 
Martes, 20 de mayo de 2014 • 00:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]