El cor de la ciutatJa està, ja sabem com acaba "El cor de la ciutat", i ara... què? Continuar no es fàcil: ens esperen dies d'aguantar a la família, i per qui encara no ho sàpiga, tindrem un Nadal passat per aigua. A DIVENDRES intentarem fer-vos la vida més fàcil abans del vertigen nadalenc, i avui hem convidat a plató als actors de la sèrie que ha marcat varies generacions de catalans. Jordi Díaz, Maite Gil, Mariona Ribas, Pep A. Muñoz, Carmen Contreras... amb ells debatrem sobre el final de la sèrie, i dels moments més àlgids de les darreres temporades.

I avui ve l'Àlex Rovira, el nostre especialista en intel.ligència emocional, amb consells per no estressar-nos durant aquestes festes. I no faltarà l'Anna Llacher i les seves "rutes de cap de setmana". Avui l'Anna ens proposa "la ruta del Nadal", les propostes d'oci més innovadores per aquests dies de xerinola.

I amb tot això i molt més ens acomiadarem fins l'any vinent, que tornarem amb energies renovades, per fer de cada dia el vostre millor DIVENDRES.

Bon Nadal!!

[ "Divendres" de mi corazón ]

En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira anna llacher carmen contreras jordi díaz maite gil mariona ribas pep a. muñoz 
Jueves, 24 de diciembre de 2009 • 00:05h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]