David BisbalAquesta setmana surt a la venda el cinquè treball discogràfic de David Bisbal, "Tu y yo", amb més pop llatí, més ritmes ballables i tota l’essència d’aquest cantant espanyol amb vuit discos de platí i una carrera imparable. David Bisbal torna al plató de DIVENDRES aquest dimecres, per parlar-nos del nou disc i del concert que farà el 5 de juliol al Palau Sant Jordi. A més a més, podrem escoltar en directe un dels seus nous temes!

Seguirem un dia més els passos de l’Espartac pels carrers de Cadaqués, per descobrir-ne la gastronomia. Cadaqués és un indret amb una idiosincràsia que marca una cultura gastronòmica molt característica. Us mostrarem alguns dels plats típics de la població, molt relacionats amb la seva proximitat al mar i tradició pesquera. A més a més, aprendrem a fer còctels molt refrescants amb Manel Vehí.

Com sempre, el repàs de l’actualitat tornarà a protagonitzar la tertúlia amb uns col·laboradors de luxe: Manuel Cuyàs, Francesc Romeu, Leonor Mayor, Tian Riba i l’expert en protocol Carles Cortina, que ens explicarà com serà des del punt de vista protocol·lari la cerimònia de coronació de Felip VI.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: david bisbal francesc romeu leonor mayor manel vehí tian riba 
Miércoles, 18 de junio de 2014 • 00:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]