David BisbalAquesta setmana surt a la venda el cinquè treball discogràfic de David Bisbal, "Tu y yo", amb més pop llatí, més ritmes ballables i tota l’essència d’aquest cantant espanyol amb vuit discos de platí i una carrera imparable. David Bisbal torna al plató de DIVENDRES aquest dimecres, per parlar-nos del nou disc i del concert que farà el 5 de juliol al Palau Sant Jordi. A més a més, podrem escoltar en directe un dels seus nous temes!

Seguirem un dia més els passos de l’Espartac pels carrers de Cadaqués, per descobrir-ne la gastronomia. Cadaqués és un indret amb una idiosincràsia que marca una cultura gastronòmica molt característica. Us mostrarem alguns dels plats típics de la població, molt relacionats amb la seva proximitat al mar i tradició pesquera. A més a més, aprendrem a fer còctels molt refrescants amb Manel Vehí.

Com sempre, el repàs de l’actualitat tornarà a protagonitzar la tertúlia amb uns col·laboradors de luxe: Manuel Cuyàs, Francesc Romeu, Leonor Mayor, Tian Riba i l’expert en protocol Carles Cortina, que ens explicarà com serà des del punt de vista protocol·lari la cerimònia de coronació de Felip VI.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: david bisbal francesc romeu leonor mayor manel vehí tian riba 
Miércoles, 18 de junio de 2014 • 00:12h.

David BisbalDesprés d'un concert únic i irrepetible al Royal Albert Hall de Londres, que s'ha transformat en un àlbum guanyador d'un Premi Grammy i Triple Disc de Platí a Espanya, David Bisbal continua dalt de tot, i ho seguirà petant durant aquest 2013, amb una espectacular gira mundial pels Estats Units i el Canadà. Però abans d'entrar en tota aquesta voràgine, Bisbal s'ha recordat de nosaltres i dilluns a la tarda el tindrem al plató de DIVENDRES, per sotmetre'l al qüestionari que ha preparat la nostra col.laboradora Ana Boadas. A més, sabrem més detalls de la seva actuació el 2 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Aquesta setmana l'Espartac i l'equip d'exteriors es traslladen a Rubí, població del Vallès Occidental, on ens espera Màrius Serra. Al costat de la seva inseparable pissarra de professor, ens guiarà a través de les peculiaritats del català que es parla en aquesta localitat.

I també visitarem Confeccions Juanita, una merceria de tota la vida de Rubí. La seva propietària, la senyora Juanita, és molt popular a la ciutat. Recordarem com han evolucionat els productes de les merceries a través d'un viatge carregat de connotacions retro i vintage.

Posarem tota l'actualitat del dia i del cap de setmana sobre la taula de la nostra tertúlia dels dilluns, amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

16:40h. a Tv3.

[ David Bisbal visita el plató de "Divendres". 16:40h., en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles capdevila david bisbal núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 21 de enero de 2013 • 00:00h.

Este domingo en laSexta nos vamos de concierto. Por un lado veremos en exclusiva cómo funciona por dentro la gira de un artista consolidado como David Bisbal y, por el otro, cómo es la vida de los componentes de la Orquesta Zodíaco, una pequeña formación de Jaén que alegra con sus canciones toda fiesta popular que se preste. ¿Quién ensayará más horas? ¿Quién madrugará más? Y sobretodo: ¿Qué se esconde tras los aclamados rizos de David Bisbal? La respuesta en VUELTA Y VUELTA.David Bisbal vs. orquesta de verbena, este domingo 18 de julio a las 21:30h. en laSexta.

En: Vuelta y vuelta laSexta 
Tags: david bisbal lasexta orquesta zodíaco vuelta y vuelta 
Sábado, 17 de julio de 2010 • 00:00h.

Manolo Escobar hablando de hortalizas y David Bisbal haciendo gimnasia son el punto de partida de un recorrido que llevará a Jordi Évole hasta El Ejido, una de las localidades con mayor renta per cápita de España. Su objetivo: descubrir si es oro todo lo que reluce y si es verdad que en esa localidad almeriense se nada en la abundancia.El Follonero se mezclará entre los inmigrantes que esperan en las rotondas a que los recluten para ir a trabajar, hablará con las gentes del lugar sobre la situación laboral tras el estallido de la burbuja inmobiliaria, trabajará en uno de los invernaderos más ecológicos de la zona y hasta asistirá a una subasta de frutas y verduras para conocer de primera mano cuál es el precio que se paga en origen.

Lo veremos este domingo, 6 de diciembre, en SALVADOS. A partir de las 21:30h., en laSexta.

En: Salvados laSexta 
Tags: david bisbal manolo escobar 
Sábado, 5 de diciembre de 2009 • 09:00h.

"Miles de adolescentes histéricas coparán las calles con la única intención de conseguir un rizo de su ídolo". Algo así escribió Nostradamus en el siglo XVI. Y tenía razón el jodio. Esta noche visita BFN el único cantante capaz de girar sobre su propio eje de forma endiablada y mantener un "Re minor" sin despeinarse. Ladys and gentlemen: ¡David Bisbal! Presenta su nuevo disco "Sin mirar atrás", un gran consejo si lo que quieres es evitar chocarte con una farola.También estarán Berto, conocido como "la permanente del humor" y Ana Morgade, la mujer que riza la actualidad con el rulo de la ironía.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: ana morgade berto romero david bisbal 
Jueves, 15 de octubre de 2009 • 16:35h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]