Helena García Melero
Comencem el programa a taula amb l’Helena Garcia Melero i la Mònica Terribas, que continua fent la seva secció però canviant de dia. Avui, a "La mirada Terribas", parlarem de la famosa foto publicada per molts rotatius en què apareix el cos d’un nen a la platja i que ha fet trontollar les consciències dels estaments polítics i socials d’arreu del món.

Com que s’acosta l’Onze de Setembre i una de les tasques del DIVENDRES és de servei als nostres telespectadors, farem una taula informativa per conèixer la darrera hora de la Via Lliure a la Meridiana de Barcelona. Per parlar d’aquest tema tindrem aquí Carles Reyner, portaveu de la Guàrdia Urbana de la ciutat, i Josep Sabaté, coordinador i responsable de la Via Lliure de l’ANC.

També canvia de dia de la setmana la secció "Bones idees", amb Pau Garcia-Milà, que continua tenint l’ajuda de la Marta Carreras. Aquesta setmana parlem d’una associació que ajuda dones que tenen càncer de pit a quedar embarassades, d’una samarreta antimosquits i antipolls i, finalment, d’un portal que ofereix contractar experiències relacionades amb oficis tradicionals.

Des de la plaça de la Catedral de Barcelona parlarem de la Setmana del Llibre en Català, una mostra que permet reconèixer la feina d’editorials, llibreries i revistes en català. Parlarem de l’estat del llibre en català, del sector i de la professió dels escriptors amb alguns d’ells: Eloi Vila, Najat El Hachmi, Francesc Torralba, Sílvia Soler i Roser Capdevila.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles reyner espartac peran helena garcia melero josep sabaté marta carreras mònica terribas pau garcia-milà 
Martes, 8 de septiembre de 2015 • 00:01h.

Isona PassolaAquest dimarts, la tertúlia d’actualitat rep la productora cinematogràfica Isona Passola, per parlar del documental "L’endemà", una pel·lícula que tot just s’estrena ara i que aclareix els dubtes al voltant de com seria Catalunya si fos un estat independent. Aquest projecte s’ha dut a terme gràcies a una campanya de micromecenatge, en què han participat més de 8.100 persones, de les més exitoses a tot Europa. Parlarem d’aquest i d’altres temes d’actualitat en companyia dels nostres col·laboradors Vicent Sanchis, Antonio Baños, Manel Manchón i Tian Riba.

Més tard, a plató, també rebrem la visita de Ferran Civit, un dels coordinadors de la iniciativa de la V de l’11 de Setembre, i Carles Reyner, portaveu de la Guàrdia Urbana, per saber tots els detalls de la gran manifestació de la Diada, que concentrarà centenars de milers de persones a la ciutat de Barcelona. Donarem als espectadors tota la informació logística necessària perquè la jornada tingui lloc amb la màxima normalitat. Com podem trobar el lloc exacte assignat a la V baixa? Com hi arribarem?

I des de Garraf, parlem de la tradició pesquera d’aquest poble, a través de curiositats i característiques del llobarro i el llorito, els dos peixos estrella. A més a més, Pep Nogué i Carme Ruscalleda ens presenten propostes gastronòmiques amb aquests peixos.

I aprofitant la proximitat al mar, coneixerem diferents tècniques de relaxació amb Gaspar Hernández, director del programa "L’ofici de viure" de Catalunya Ràdio, que explicarà a la nostra audiència cinc tècniques de relaxació per afrontar la tornada a la rutina després de l’estiu.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio baños carles reyner ferran civit gaspar hernández isona passola manel manchón pep nogué tian riba vicent sanchís 
Martes, 9 de septiembre de 2014 • 00:11h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]