Xavi Coral i Espartac Peran
Aquesta setmana se celebra el Dia Mundial dels Nens, concretament el dijous dia 20 de novembre. Per aquest motiu, i coincidint amb el 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Nens, al DIVENDRES volem parlar de la situació dels nens al món amb l’actriu Clara Segura, ambaixadora d’UNICEF i Mark Frantz, responsable de la campanya d’UNICEF "Ara no podem parar".

També ens visita el jove emprenedor Pau García-Milà amb noves propostes de negocis d’èxit, que en aquesta ocasió giren al voltant de l’art, el reciclatge, la decoració i les emocions. A més a més, coneixerem una iniciativa d’uns emprenedors catalans consistent en el lloguer d’espais respectuosos amb el medi ambient.

L’actualitat protagonitzarà la tertúlia amb Xavi Coral i les opinions i punts de vista dels seus tertulians: Rafel Nadal, Manuel Cuyàs, Pere Mas i Tian Riba. Amb la col·laboració de l’escriptora Patricia Gabancho, que ha participat en "El llibre de La Marató" d’aquest any, i que presentarem als nostres espectadors.

Durant les connexions amb Espartac Peran des de Cabrils veurem quins racons no ens podem perdre si visitem aquesta localitat, inclòs l’Arboretum de Catalunya, un museu a l’aire lliure on es poden trobar tots els arbres autòctons de Catalunya.

Abans de marxar, seguirem el pla d’exercicis de l’entrenador Jordi Pallarès per arribar en forma a les festes de Nadal.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: clara segura espartac peran jordi pallarès mark frantz patrícia gabancho xavi coral 
Miércoles, 19 de noviembre de 2014 • 00:06h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]