Xavi Coral i Espartac Peran
Aquesta setmana se celebra el Dia Mundial dels Nens, concretament el dijous dia 20 de novembre. Per aquest motiu, i coincidint amb el 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Nens, al DIVENDRES volem parlar de la situació dels nens al món amb l’actriu Clara Segura, ambaixadora d’UNICEF i Mark Frantz, responsable de la campanya d’UNICEF "Ara no podem parar".

També ens visita el jove emprenedor Pau García-Milà amb noves propostes de negocis d’èxit, que en aquesta ocasió giren al voltant de l’art, el reciclatge, la decoració i les emocions. A més a més, coneixerem una iniciativa d’uns emprenedors catalans consistent en el lloguer d’espais respectuosos amb el medi ambient.

L’actualitat protagonitzarà la tertúlia amb Xavi Coral i les opinions i punts de vista dels seus tertulians: Rafel Nadal, Manuel Cuyàs, Pere Mas i Tian Riba. Amb la col·laboració de l’escriptora Patricia Gabancho, que ha participat en "El llibre de La Marató" d’aquest any, i que presentarem als nostres espectadors.

Durant les connexions amb Espartac Peran des de Cabrils veurem quins racons no ens podem perdre si visitem aquesta localitat, inclòs l’Arboretum de Catalunya, un museu a l’aire lliure on es poden trobar tots els arbres autòctons de Catalunya.

Abans de marxar, seguirem el pla d’exercicis de l’entrenador Jordi Pallarès per arribar en forma a les festes de Nadal.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: clara segura espartac peran jordi pallarès mark frantz patrícia gabancho xavi coral 
Miércoles, 19 de noviembre de 2014 • 00:06h.

DivendresHola, com et dius? Si la resposta és Martina o Marc, el teu nom es troba en el top 5 dels noms més posats a Catalunya durant l'any passat. I és que, encara que ens costi creure-ho, molts dels noms que els pares posen als nens i nenes quan neixen segueixen patrons similars als que afecten a les modes. Aquesta tarda rebem l'etimòleg Josep Maria Albaigès, perquè ens ho aclareixi. Nosaltres, de moment, us recomanem aquesta aplicació per al mòbil, amb la qual podreu triar entre més de 50.000 noms diferents per al vostre nadó.

Avui també ens endinsem, al costat de la nostra col.laboradora Núria Coll i l'economista Gonzalo Bernardos, en l'empresa Inditex, la seu de la qual es troba a Tordera, població que visitem aquesta setmana. Us expliquem l'impacte econòmic d'aquesta empresa a Catalunya, perquè és una de les principals distribuïdores de moda del planeta.

I seguim a Tordera esperant el capvespre, per parlar de la llegenda de les "dones d'aigua". No es tracta d'un nou format d'ampolla d'aigua mineral amb forma de bust, sinó d'unes meuques que portaven els homes a la perdició. Algú així com la versió catalana de les famoses sirenes i el seu letal càntic, que gairebé acaben amb Ulisses i la seva tripulació.

La tertúlia girarà entorn de les eleccions del 20N, tema que segur que dóna per a molts minuts de debat entre Xavier Sardà, Ernest Folch, Tian Riba i Patrícia Gabancho.

Tens dret al fet que cada dia sigui DIVENDRES. 16:40h., a Tv3.

[ Elecciones del 20N, "femmes fatales" y 50.000 nombres para tu bebé, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch gonzalo bernardos josep maria albaigès núria coll patrícia gabancho tian riba xavier sardà 
Miércoles, 9 de noviembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]