Javier Sierra
Hoy EN EL AIRE comprobaremos como el polígono del amor se envolverá de una mezcla de halo de misterio y de arena del desierto. Todo ello será para recibir a Javier Sierra, que viene a presentarnos su última obra "La pirámide inmortal".

Hovik Keuchkerian vuelve a nuestro plató a regalarnos un tema de su trabajo "Resiliente", en el que recita sus letras sobre la música compuesta por Yuri Méndez.

Y para terminar la semana rodeados de romanticismo, Marc Giró nos dará directrices para sobrellevar un amor eterno con elegancia.

¿Con tanto zombi y momia EN EL AIRE, terminaremos abriendo una sucursal del túnel del terror? ¿Es Hovik Keuchkerian un verdadero hombre del Renacimiento? ¿Será capaz Marc Giró de enseñarnos como ser elegantes para siempre?

Todas las respuestas el jueves 20 de noviembre en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.

EN EL AIRE en:
enelaireconandreubuenafuente.com | @EnElAireAB | @ElTerrat
@BobPopENELAIRE | @laSextaTv | Facebook | Instagram | Vine

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero hovik keuchkerian javier sierra marc giró 
Jueves, 20 de noviembre de 2014 • 01:00h.

Javier Serra
Després de l’anàlisi del discurs d’Artur Mas que va iniciar el debat de política general al Parlament aquest dilluns, la tertúlia obre el programa comentant els fets més destacats del dia referents a l’actualitat del país, amb Xavi Coral i la col·laboració en aquesta ocasió de Vicent Sanchís, Sílvia Soler, Marcos Pardeiro i Tian Riba.

També rebrem a plató l’escriptor Javier Sierra. Els seus llibres anteriors ja van ser centre d’atenció a la redacció de DIVENDRES, i ara, la seva nova novel·la, "La piràmide immortal", ha tornat a cridar la nostra atenció. Una història centrada en la figura de Napoleó Bonapart i un gran desig: la vida eterna. Aquest dimarts, tornem a  endinsar-nos en els secrets que ens proposa l’autor de "L'àngel perdut".

Durant les connexions amb Espartac Peran seguim coneixent més aspectes de la localitat tarragonina de Creixell, amb una proposta gastronòmica típica d’aquesta regió, els esmarris i la cuina del seitó. Parlem amb el cuiner Pep Nogué de com cuinar el seitó i d’altres peixos similars com la sardina, l’arengada, l’anxova o l’aladroc.

Aprofitant la nostra proximitat a la platja també dedicarem una part del programa a descobrir el vessant romàntic de la platja deserta com a font d’inspiració per a músics, poetes o per a la reflexió personal, amb la psicòloga Arantxa Coca i el periodista Xavier Solà.

I abans de marxar posarem al dia els nostres espectadors amb totes les novetats de l’actualitat teatral, de la mà d’Ana Boadas i la seva agenda teatral. En aquesta ocasió, amb un reportatge especial sobre la gala "Catalunya aixeca el teló".

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: arantxa coca espartac peran javier sierra marcos pardeiro pep nogué sílvia soler tian riba xavier solà 
Martes, 16 de septiembre de 2014 • 00:12h.

Javier SierraEsta será una noche de misterio en BFN. Nos visita un experto en crear misterios y también en resolverlos. Él es Javier Sierra uno de los escritores españoles que más vende con más de 3 millones de copias vendidas de sus anteriores novelas. Ahora nos presenta: "El ángel perdido", una novela de aventura, intriga e investigación que empieza en la Plaza del Obradoiro de Santiago de Compostela. Sierra se caracteriza por investigar 'in situ' todos los lugares que aparecen en sus libros. Así, para escribir "El ángel perdido" ha subido hasta el monte Ararat (5.165 metros) en Turquía en busca de los restos de lo que podría ser el Arca de Noé. Hoy nos contará más cosas de su novela y si vio restos de Noé o de su arca.

Y además vuelve Josef Ajram para proponernos un nuevo reto. Berto cumplió el suyo: subir en bicicleta a la Montaña de Montserrat. Hoy les tocará a Andreu o a Ana aceptar lo que les proponga Ajram, nuestro superhombre.

Y mañana: Emilio Duró y la actuación de Boat Beam.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: javier sierra josef ajram lasexta2 
Martes, 22 de marzo de 2011 • 12:23h.

Javier SierraA veure, no volem alertar a ningú, però és cert que, segons el calendari Maia, el món veurà el seu fi a l'any 2012. Hola? 2012? O sigui, d'aquí res? Que ha sigut de la promesa de Zager & Evans? Es que no arribarem al 2525? Hem convidat al Javier Sierra, ex-director de la revista Más Allá -publicació de referencia en fenòmens paranormals en el nostre país-, per parlar en profunditat d'aquest tema que, ja és hora de dir-ho, no ens deixa dormir tranquils.

Avui també parlarem de seguretat, concretament dels nous dispositius que es volen implantar als aeroports per detectar a temps possibles atemptats terroristes. Ens visitarà a plató en Rafael Martínez Martínez, expert en seguretat, que ens aclarirà els principals dubtes sobre aquesta iniciativa. Com funcionarà la normativa? Com seran els escànners de cos total? Funcionaran més o menys així?

I aquesta setmana farem que sigui cada dia divendres a Igualada, on hem tingut alguns problemes a l'hora de trobar plaça al carrer pel camió-plató mòbil de l'Espartac.

DIVENDRES, cada tarda a les 16:30h., a Tv3.

[ "Divendres" vs. El fin del mundo ]

En: Divendres Tv3 
Tags: javier sierra rafael martínez martínez 
Lunes, 11 de enero de 2010 • 11:08h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]